Såld

Reveljgränd 23 A, Körfältet

Slutpris
400 000 kr
Boarea
82.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 051 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1973

Renoveringsbehov - Hiss - Milsvid utsikt - El ingår

Välkommen in i denna lägenhet med mycket stor potential där du kan sätta din egen prägel efter smak och tycke. Oavsett sida av bostaden får man en enastående vy att vila ögonen på. Från köket och det ena sovrummet ser man Frösöbacken och Remontagenområdet. Från vardagsrummet och det andra sovrummet blickar man ut över grönområden, söder och "Annersia" i horisonten -det här är blickfång som få förunnat får tillgång till.

Lägenheten är mycket välplanerad och har en stor potential att bli en helt underbar bostad där man får utrymme att sätta sin egen prägel på. Rummen är väl tilltagna och rymliga med mycket ljus som flödar in från två väderstreck. De båda sovrummen passar båda utmärkta till att ha en dubbelsäng i och även ett par extra garderober om man vill. Det ena sovrummet har även tillgång till en stor klädkammare. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti mot syd/ost och utgång till balkongen där man får en vidsträckt utsikt över södra Östersund och de Jämtländska nejderna vid "Annersia" på andra sidan av Storsjön. På golvet ligger ett välbevarat parkettgolv i original. Köket är också det stort och rymligt med plats för sex personer runt matbordet om man vi hålla en middagsbjudning i goda vänners lag. Här finns gott om förvaring och arbetsytor som förenklar livet i köket. Badrummet är långsmalt och är idag utrustat med dusch, förberett för tvättmaskin och har ett fönster som gör rummet ljust.

Övriga utrymmen som förråd, tvättstugor och cykelrum nås enkelt via hissen i trappuppgången som tar dig rakt ner till dessa i källaren. Denna fastighet ligger i direkt anslutning till Körfältets Centrum som i skrivande stund byggs om och renoveras. Här finns och kommer att finnas ett blandat utbud av butiker och service så som frisör, gym, pizzeria, Erikslunds hemtjänst etc. Körfältets centrum beräknas färdigställas under 2012.

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varm korv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Gymnasieskolan Palmcrantz ligger i närheten och det tar endast en minut att gå till busshållplatsen.

Välkommen in!

Visa hela beskrivningen Bilder
 • Utsikt från balkongen
 • Vardagsrummet
 • Utsikt från balkongen
 • Köket med matplats för 4-6 personer
 • Utsikt från köket
 • Sovrum 1 med klädkammare
 • Sovrum 2
 • Badrummet
 • Hallen
 • Välkommen till Reveljgränd 23 A
 • Planlösning
 • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.