Rådmansgatan 3, Frösön – Hornsberg

Accepterat pris
1 190 000 kr
Boarea
63 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 930 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1947

Sänkt pris! Stor tvårummare på Frösön med sjöutsikt!

Trivsam tvårummare nära båthamnen på Frösön med bara några minuters promenad till centrum. Välkommen in i denna trivsamma lägenhet med fina ytskikt och trevliga materialval. I hallen finns avhängning för ytterkläder och här ligger en trämönstrad plastmatta som enhetligt även ligger i kök. Hallen erbjuder flertalet garderober som praktiskt lämpar sig för att stuva undan de stora ytterplaggen. Direkt till vänster ligger köket som är ljust och fräscht med pärlspont på väggen, köket renoverades med nya skåpsluckor från Jämtlandskök 2016. Nästa rum längre in i hallen är sovrummet men fint ekparkettgolv som är väl tilltaget både i yta och i förvaring med flera inbyggda garderober. Här är det dessutom utsikt mot sjön och båthamnen. Mittemot sovrummet ligger vardagsrummet, även det med ekparkett och god yta för både soffgrupp och matsalsmöbel. Här når man balkongen i söderläge där man kan sitta och njuta av solen, balkongen rymmer både bord och stolar. Det tilltalande helkaklade badrummet renoverades 2016 har utöver det man förväntar sig även handdukttork, golvvärme och tvättmaskin.

I föreningen finns en välutrustad tvättstuga med nya maskiner samt ett cykelförråd. Ett källarförråd samt ett matkällarförråd hör till lägenheten. P-plats finns till varje medlem. Härifrån är det knappt 15 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Kontakta mäklaren för visningstid!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Båthamnen
 • Planritning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 190 000 kr
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea63 m²
 • Lägenhetsnummer18 / 1101
 • Våningsplan2 / 3
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningENTRÉ/HALL
  Entrén välkomnar med en hatthylla som är utrustad med klädkrokar och erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett snygg plastmatta i trämönster som enhetligt även ligger i köket. Gott om förvaring i inbyggda garderober i hallen. Alla med luckor i samma utförande som i köket som gör den enhetliga känslan.

  KÖK
  Ett kök med bra förvaring i skåp och lådor. Här sitter fina lantliga luckor i vitt från Jämtlandskök. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, spis och fläkt. Över diskbänken som är i rostfritt sitter ett vitt kakel. På väggarna sitter en gråmålad fin pärlspont som matchas med en gråmönstrad tapet. Matplatsen lämpar sig längt in i köket och rymmer utan problem 4-5 sittplatser.

  BADRUM
  Lägenhetens badrum renoverades 2016 och är modernt och stilrent. Här är det vita kaklade väggar med fält av gråmönstra kakel och på golvet ligger ett mörkgrått klinkergolv med elektrisk golvvärme. Badrummet är utrustat med: dusch med vikbara duschväggar, handfat medbadrumskommod, spegel med belysning, handdukstork, WC och tvättmaskin.

  SOVRUM
  Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler och byrå om så önskas. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är gråmålade med en fondtapet i grått matchande mönster. Två fönster i hörnet gör en väldigt fint intryck och ger bra ljusinsläpp och utsikt mot Storsjön och båthamnen. Det är gott om förvaring i de inbyggda garderoberna som även de har luckor i samma utförande som i hall och kök.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrumsdelen är rymlig och har god plats för soffa, soffbord och tv, här skulle en matsalsmöbel också rymmas när man har större bjudningar. Även här är det två fönster i hörnet vilket ger den öppna härliga känslan för rummet. Från detta sociala rum finns utgång till balkongen i söderläge som man under soliga dagar kan sitta och njuta under dagen. Väggarna är vitmålade och längst in sitter en matchande tapet i vita och bruna toner som ger en känslan av en ruggad snygg gammal panelvägg.

Byggnad

 • Byggår1947
 • TypFlerbostadshus
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 3
 • Fönster3-glasfönster
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderTvättstuga finns i huset på Norra Strandvägen 6. Den är utrustad med bl.a. två tvättmaskiner, två torkskåp och en torktumlare. Bokas med nyckelbricka. Cykelförråd finns. Två förråd hör till lägenheten, ett med trädörr och ett med gallerdörr.
 • TVAnsluten till kabelnät. Leverantör: Tele2
 • InternetLeverantör: Tele2
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital108

Förening

 • NamnDomaren 4
 • Allmän informationFöreningen förvärvade 2014-06-24 fastigheten Domaren 4 på Frösön i Östersunds kommun. Adress Norra Strandvägen 6/Rådmansgatan 3.
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift525 kr
 • RenoveringarFöreningen planerar och har höjt årsavgiften för kommande takbyte.

  Badrumsrenovering gjordes 2015/2016. Föreningen har bytt
  nyckelsystem. Föreningen gör avsättning till den yttre fonden för nödvändiga underhålls- och reparationsåtgärder.
 • Månadsavgift4 930 kr, I månadsavgiften ingår tv, bredband, vatten och värme.
 • Andel i BRF5.6227 %
 • Ekonomi, övrigtAvgiften höjdes den 1/4-23 med 17% pga takbyte.
 • Indirekt nettoskuldsättning494 997 kr

Ekonomi

 • Månadsavgift4 930 kr, I månadsavgiften ingår tv, bredband, vatten och värme.
 • Elektricitet375 kr/månad
 • Försäkring130 kr/månad
 • Personer i hushåll1
 • Driftkostnad505 kr/månad

Omgivning

 • Generellt om områdetPå Frösön finns det mesta man behöver och kan tänka sig. Flertalet förskolor och skolor, matbutiker, caféer, restauranger, apotek, hälsocentral, flygplats, slalombackar, längdspår, flertalet träningsleder mm. Till Östersund centrum finns bra bussförbindelser och cykelvägar.
  På Frösön kan du vandra runt i pilgrimernas spår, spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor, besöka kompositören Wilhelm Peterson-Bergers tidigare hem, som numera är ett museum och ett sommarcafé. Du kan även skämma bort dig med träning och en spaupplevelse på Frösö Park Hotel, besöka Frösö Kyrka som har en fantastisk utsikt över Storsjöbygden och fjällvärlden.

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30 - 50 % kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.


  Annonsering av slutpris på internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Rådmansgatan 3, Frösön – Hornsberg

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.