Såld

Rådhusgatan 36B, Centrum

Boarea
135 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
4 923 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1955

5:a i Centrum - Med allt och lite till!

Här finns allt och lite till! Vad sägs om 135 välplanerade kvm fördelade på två plan med vardagsrum och matsal i fil, nyrenoverat modernt kök i högblankt och rostfritt, renoverat badrum och en stor balkong med suveränt solläge bland takåsarna. Lägg sedan till en egen lounge med öppen spis och makalös utsikt över Gustavsbergsbacken. Dessutom till en låg månadsavgift och med en ledig parkeringsplats. Med hela Östersunds utbud av caféer, butiker och restauranger runt nästa gathörn kan det inte bli mycket bättre!

Våningens entréplan erbjuder vardagsrum och matsal/sovrum i fil. Detta är härligt stora rum med stora fönster i två vädersträck vilka gör att rummen fullkomligt badar i ljus och rymd! Ett vackert parkettgolv flyter över en härligt stor yta och här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Det nyrenoverade köket känns mycket modernt och har samtidigt en hög mysfaktor vid matplatsen intill den rustika tegelväggen. Badrummet är fräscht och renoverat i neutrala färger som passar de allra flesta. Entréplanet har också två andra praktiska sovrum som rymmer barn, kontor eller varför inte både och?

Våningens övre plan bjuder på en helt öppen planlösning och nås via en vitmålad trappa med stilrent vitt räcke. Här finns en härligt avslappnad loungekänsla och det stora panoramafönstret med utsikt över Gustavsbergsbacken tecknar sig som en tavla på ena väggen. I skenet av brasan från den öppna spisen blir stunderna tillsammans med vännerna lätt både många och långa. Med husets vind som enda granne gör det inget om folk stannar kvar till långt fram på småtimmarna. Här trivs man!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Lounge övre plan

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.