Såld

Pumpmakargränd 2, Lugnvik

Slutpris
1 510 000 kr
Boarea
95 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
5 509 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1975

4:a i två etage högst upp i huset.

Välkommen in till denna moderna och fräscha 4:a i två etage.

Hallen är ljus och modern med vita väggar och klinker på golvet. Till vänster ligger en wc praktiskt placerad på det här planet. I hallen finns god plats för avhängning av kläderna. Till höger innanför entrén ligger det fullutrustade svarta köket vilket har gott om förvaring och fullstor kyl och frys. Micro och ugn är praktiskt placerade i arbetshöjd. Köket har goda arbetsytor och förenas mot matplats och vardagsrum genom en barbänk som avgränsar. Vardagsrum och matplats avgränsas av en glasvägg som ger matplatsen bra ljusinsläpp. Här finns trappan som leder er upp till lägenhetens andra våning.

När man kommer upp på övervåningen möts man av en hall som förgrenar mot de tre sovrummen samt till det helkaklade badrummet. Av de tre sovrummen är två något mindre, båda dessa rum är ljusa och har fönster med utsikt över närområdet. Det tredje sovrummet är något större, här inne finns en rymlig garderobsvägg med gott om förvaring. Från detta sovrum finns utgång till en stor inglasad balkong från vilken man har utsikt över Storsjön och Frösön. På detta plan finns ett rymligt helkaklat badrum med wc, dusch och tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har stabil ekonomi. I anslutning till lofthusen finns det odlingslotter. På den välskötta innergården finns både lekplats, grillplats och under sommaren fina trädgårdsmöbler. Här trivs både gamla och unga!

I området finns grundskola 1-9, vårdcentral, dagis, pizzeria, bensinstation med närlivs mm runt knuten. Det finns även fotbollsplan/isbana, tennisbana och grönområden i närheten.

Här bor man i lugna och omtyckta kvarter.

Denna lägenhet måste ses på plats! Välkommen att anmäla er till visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.