Såld

Prästgatan 10B, Centralt

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
74.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 182 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1942

Unik, helrenoverad 3:a på utmärkt läge

Strax utanför stadskärnan finner vi denna fantastiskt fina lägenhet som nyligen helrenoverats och måste upplevas! Två lägenheter har slagits ihop och renoverats i en smakfull stil där nytt och modernt samsas med en rustik touch med träpanel på fondväggar och uttänkta trädetaljer, allt i perfekt harmoni. Dessutom får man de djupa fönsternischerna och den höga takhöjden på köpet. Ett enhetligt, flytande golv utan trösklar ligger i lägenheten. Det utmärkta läget med närhet till stadens puls och Storsjöns strand inpå knuten gör lägenheten till en riktig pärla! Tack vare den lugna innergården dit båda sovrummen och köket vetter så störs man inte av trafiken, så här får ni både det centrala läget och lugnet, det bästa av två världar.

Använd lägenheten som en riktigt bra planerad 3:a eller dela av den ursprungliga 1:an till ett uthyrningsrum och finansiera ditt boende!

De drygt 74 kvm är fördelade på rymlig hall, två sovrum, kök, vardagsrum, badrum samt gästtoalett. Gott om förvaring finns både i lägenhetens alla garderober och i källarens fyra förråd som hör till lägenheten.

Välskött förening med god ekonomi, det mesta ingår i den redan låga månadsavgiften såsom fiber, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Dessutom har föreningen infört gemensamhetsel så de boende betalar inget eget abonnemang för hushållsel utan bara för den el man förbrukar vilket läggs på månadsavgiften. I föreningen finns spaavdelning med bubbelpool och bastu samt relax.

Välkommen på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Nyrenoverat kök
  • Rymlig hall
  • Badrummet
  • Gäst-wc
  • Föreningens spa

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.