Såld

Prästgatan 10 A, Centralt

Slutpris
730 000 kr
Boarea
56 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 430 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1942-44

2:A CENTRALT - MED STOR BALKONG!

Här hittar du en lägenhet som står inflyttningsklar med ett perfekt läge! Vill du ha nära till affärer, skola, café, sporthall, gym samt till goda kommunikationer är detta ett utmärkt boende för dig.

Här bor du i en lägenhet med väldisponerade kvadratmeter och en härligt stor balkong med trätrall. I hallen välkomnas du av ett ljust laminatgolv och väggar som är klädda i vita tapeter. Goda förvaringsmöjligheter finns i en garderob och ett städskåp. En liten men praktisk arbetshörna finns där man får plats med både stol och dator. Vardagsrummet är klätt med vita tapeter och ett laminatgolv i antik ek. Här finns gott om plats för soffgrupp och här finns också utgången till balkongen. Sovrummet bredvid köket har den perfekta storleken. Här ryms en större säng och gott om förvaring finns i flera garderober. En läcker detalj är den glasbetongpelare som finns placerad i väggen mellan sovrum och kök som släpper in extra ljus i rummet. Köket är smakfullt renoverat där materialval smälter samman på ett bra sätt. Vitvarorna går i rostfritt och en vacker mosaikvägg sitter ovanför den snygga bänkskivan i ek. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och två av väggarna är vitmålade medan en fondvägg är målad i blått. Badrummet bjuder på klinkergolv och vitt kakel på väggarna och här finns både tvättmaskin och handduksvärmare.

Bostadsrättsföreningen Instrumentmakaren är en mindre förening med god ekonomi. Innergården är nyligen stenlagd och här finns två uppmurade grillar som används under sommarhalvåret. Det finns planer på att bygga samlingslokal med kök och relaxavdelning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

  • Välkommen till Prästgatan 10

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.