Såld

Prästgatan 10 A, Centralt

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
46 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 639 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1942-44

Trivsam tvårummare högst upp i huset med rymlig balkong!

Här hittar du en lägenhet som står inflyttningsklar med ett perfekt läge! Vill du ha nära till affärer, skola, café, sporthall, gym samt till goda kommunikationer är detta ett utmärkt boende för dig.

Här bor du i en lägenhet med väldisponerade kvadratmeter och en härligt stor balkong med trätrall. I hallen välkomnas du av ett mörkt laminatgolv och väggar som går i vitt. Goda förvaringsmöjligheter finns i en garderob och en hatthylla erbjuder avhängningsmöjligheter. Lägenheten har gjorts om så att det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta gör att det upplevs luftigare och ljusare. Soffa, tv-möbel och köksbord får plats. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt. Sovrummet är inrett med en trevligt mörkgrå heltäckningsmatta och här ryms en större säng och sängmöbler. Gott om förvaring finns i en skjutgarderob. Badrummet bjuder på klinkergolv, vitt kakel samt grön mosaik på en av väggarna. Här finns både tvättmaskin och handduksvärmare.

Bostadsrättsföreningen Instrumentmakaren är en mindre förening med god ekonomi. Innergården är stenlagd och här finns två uppmurade grillar som används under sommarhalvåret. Det finns övernattningsrum och relaxavdelning!

Välkommen på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Spaavdelning i gemensamt utrymme
  • Spaavdelning i gemensamt utrymme
  • Spaavdelning i gemensamt utrymme
  • Vy från innergården mot huset
  • Planlösning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.