Såld

Plogvägen 4, Ås

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
114 m²
Rum
6 R.O.K.
Månadsavgift
5 650 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2021

Bostad som passar perfekt i livspusslet!

Friheten att bo i villa, men tryggheten i boendeformen bostadsrätt! Här kombineras det bästa av världar, med ett av de bättre lägena i föreningen, i ett område som är som gjort för den aktiva familjen! Förskola och skola i närheten, liksom föreningsliv med idrott och gemenskap för barnen. Vi kan nu erbjuda en fristående bostadsrättsvilla på 114 kvm, med 5 rum och kök, egen carport och förråd, samt en generös trädgårdstomt på bakisdan, som förfogas av bostadsrättsinnehavaren. Bostaden färdigställdes 2021 och man kan fortfarande njuta av nybyggnadskänslan. På entrévåningen finns bekvämligheter som vattenburen golvvärme, ett välutrustat kök från Ballingslöv med stenbänkskivor och vacker enstavsparkett i samtliga rum förutom i våtrum och vid entrén där det är grått klinkergolv. Entrévåningen har en praktisk hall med gott om platsbyggd förvaring, badrum, förråd under trappan samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Värmande kamin i vardagsrummet, och utgång till en takad altan som är i direkt anslutning till trädgården. Övervåningen disponeras med 4 sovrum, ett allrum och badrum. De båda badrummen är helkaklade, praktiskt med ett på vardera våningsplan, på entréplanet är det kombinerat med tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning sker via egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och rumsreglering samt övervakning via Nibe uplink (app). Du får fördelen att själv kunna övervaka och kontrollera dina egna värme/tappvarmvattenkostnader.

Tack vare att detta är byggt under den första etappen, åtnjuts en stabil månadsavgift på 5 650 kr som inkluderar vatten/avlopp, sophämtning & bostadsrättstillägg. Den egna elförbrukningen inkl uppvärmning brukar generera ca 1000 kr/mån. I Ås som är välkänt för sin fantastiska utsikt över fjäll och sjö bor ni i lantliga omgivningar men på bekvämt pendlingsavstånd till Östersund. Här bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Intresset för idrott och friluftsliv är stort och förutsättningarna mycket goda med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall där flera idrottsföreningar erbjuder gott om aktiviteter året runt för både stora och små.

Detta är en Kommande försäljning, men tveka inte att kontakta mäklaren redan idag för mer information. Beräknat tillträde juni 2024.

Visa hela beskrivningen Bilder

Sara Näslund

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
070-2578822
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Plogvägen 4
  • Plogvägen 4
  • Plogvägen 4
  • Trevlig utemiljö
  • Välkomnande ingång till trädgården
  • Tomt
  • Altan och balkong i sydvästligt läge
  • Carport och entré
  • Mitt i bullerbyn
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.