Såld

Övre Frejagatan 22, Odenslund

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea / Tomtarea
116 / 805 m²
Rum
4 R.O.K. varav 2-3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1929

Bostadshus i lummig vacker villaidyll med bästa läge

Välkommen till ett av Östersunds bästa och lummigaste områden med en arkitektur som speglar kvarterets tillkomst i början på 1900-talet. Vi har glädjen att i denna idyll kunna erbjuda ett timrat bostadshus som har fantastiska tidsenliga detaljer med högt i tak, Odenslundspanel och stora fönster som ger rummen mycket ljus. Här kommer ni att kunna skapa er ett modernt hem med bevarande av den gamla charmen.

Entréplanet erbjuder en härlig rymd och atmosfär med vackra detaljer som en takhöjd på 2,8 meter och stora fönster som ger ett fantastiskt ljus. I köket finns en vedpanna/ vedspis som kommer att både kunna användas för husets uppvärmning och att ge köket en trivsam känsla samt värme när släkt & vänner kommer på besök. Matsalsrum och vardagsrum har högt i tak samt vackra detaljer och öppen spis. Här kommer ni att trivas och få lugn och ro efter dagens arbete. Övre plan har två rymliga sovrum som renoverades -08 och har fönster med vacker utsikt över området och delar av Oviksfjällen. Här kommer ni att sova gott i anslutning till en av Östersunds lugnaste villagator.

Mycket lummig välplanerad trädgårdstomt som badar i sol och erbjuder en lugn trivsam miljö. Välhållet gårdshus med garage, redskapsbod och trapp till övervåning med gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i historiska kvarter med vackra sekelskiftesvillor endast fem minuter från Östersunds centrum. Här kan ni vandra i de trevliga närområdena där det finns flera parker perfekt för barnen och med pulkbacke på vintern. Här får ni närhet till både stadens puls, förskolor, skola och universitetet.

Varmt välkomna.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Entréplan
  • Övre plan
  • Garage
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.