Såld

Ope 308, Ope

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
120 / 10 / 5 500 m²
Rum
4 R.O.K. varav 2-3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1968

Gård med utsikt över Storsjön.

Välkomna till denna fastighet i lantlig miljö som ligger endast 15 minuter från Östersunds centrala delar. Fastigheten har en trevlig gårdsbild där det praktiska bostadshuset har vacker utsikt över Storsjön. Här har ni tillgång till en stallbyggnad med uthyrningslägenhet och en modern verkstad/ garage för två bilar. Stallet har sex äldre boxplatser, stora maskin & förrådsutrymmen samt gjäln. Fastigheten ligger i mycket populärt område med bra förbindelser till Östersund.

Praktiskt bostadshus som har kök med plats för matbord vid fönster mot gården. Vardagsrum samt bibliotek/ sovrum med ekparkettgolv och utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier och vacker utsikt över Storsjön. Två sovrum och badrum med badkar. Delvis källare som har tvättstuga och matkällare. I stallets nedre del mot Storsjön finns en lägenhet på 78 m2 som är uthyrd och ger en hyresintäkt på 4 290 kr/ mån. Bostadshuset har nytt yttertak, nya 3-glasfönster och ytterväggen har tilläggsisolerats samt har ny panel. Med detta läge och förutsättningar kan ni skapa ert drömboende där ni kan bedriva verksamhet.

Här bor ni i härlig lantlig miljö med strategisk läge nära kommunikationer, allmän service och stadens utbud av aktiviteter. Trevliga gång- & cykelvägar mot både Östersund och Brunflo. Närhet till Optands flygfält och härliga promenadstråk i ängs- och skogsmiljö.

Invändiga bilder finns ej p g a hyresgästens önskemål.

Välkomna på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Välkomna till Ope 308.
  • Bostadshus med högt vackert läge.
  • Ope 308
  • Fastighetskarta
  • Bostadshus
  • Ladugårdsbyggnad & garage

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.