Såld

Öd 137, Marieby

Slutpris
400 000 kr
Tomtarea
5 873 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Stor tomt för villabygge i Marieby!

Här har ni möjlighet att bygga er egen villa på landet men ändå inte mer än 10 minuters bilfärd bort från Östersund. Den stora tomten är plan och här finns det plats för både ett stort hus, dubbelgarage och studsmatta utan att det på något sätt känns trångt. Tomten har ett öppet och ljust läge och härifrån har man härlig utsikt över sjö och fjäll.

Det finns ett positivt förhandsbesked för byggnation av ett enplanshus med garage på tomten. Förhandsbeskedet gäller i två år från dagen för beslut (2013-04-20). Görs inte ansökan om bygglov under denna tid upphör förhandsbeskedet att gälla.

Övriga kostnader som tillkommer vid byggnation är lagfartskostnad 1,5% +825 kr i administrativ avgift, bygganmälansavgift 5 700 kr, nybyggnadskarta 8 300 kr, bygglovsavgift 4 300 kr, tillstånd för avlopp 4 590 kr och byggfelsförsäkring ca 15 000 kr. Vidare tillkommer elanslutningsavgift om 16 250 kr. Radonmätning ca 5 000 kr.

Barnen på "annersia" går i Guldkustens privata förskola i Böle eller i någon kommunal förskola på Frösön. Närmaste skola är också privat och finns i Böle, väljer man istället en kommunal skola blir det Orrvikens skola eller någon av skolorna på Frösön.

Ovanför Marieby så återfinns det tre stycken fiskrika sjöar som heter Svartsjöarna. Vid en av sjöarna så återfinns nu Svartsjöstugan vilket vad den forna skyttepaviljongen som 1977 flyttades dit. På grund av att de ligger 450 meter över havet så har myrarna omkring sjöarna fjällkaraktär. Vid TV-masten vid Brattåsen utgår det ett skidspår runt och över sjöarna med de tre sträckorna 4, 8 och 10 kilometer.

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.