Såld

Norra Torlandsgatan 17B, Blomängen

Slutpris
1 315 000 kr
Boarea
69.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 755 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1955-1956

Delvis renoverad 3:a med centralt läge vid blåcenter

I trevliga Blomängen hittar ni denna välplanerade trea med härligt öppna ytor och stambytt badrum.

När du stiger in över tröskeln välkomnas du av en väl tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för byrå och förvaring i en hel garderobsvägg. Direkt till vänster finner ni badrummet som är delvis kaklat och utrustat med stor dusch. Ett mindre fönster ger ett trevligt ljusinsläpp och det är förberett för egen tvättmaskin.

Köket är det rum som senast renoverats med relativt ny och ljus inredning, den maskinella utrustningen är inbyggd och är i rostfritt utförande. För den som önskar öppen och modern planlösning finns möjlighet att ta bort skiljeväggen som avgränsar matplats mot vardagsrum.

Lägenheten är delvis i behov av renovering då framförallt ytskikten är äldre och slitna, perfekt för dig som vill inreda efter eget tycke och smak.

I brf Stormhatten finns gott om gemensamhetslokaler såsom samlingslokal, motionsrum, hobbyrum och bastu. Föreningen har övergått till gemensam el vilket innebär att elkostnaden blir lägre för varje hushåll. Innergården har stora grönytor, blomlådor och utemöbler under sommarhalvåret. Här bor och trivs människor i alla åldrar.

Tegelplan/Blomängen området erbjuder bra service såsom matvarubutik, restaurang, café och kiosk. Vill du dessutom ha nära till centrum, skola och universitet är detta ett utmärkt boende för dig!

Visa hela beskrivningen Bilder

Madeleine Söderström

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-242 33 65
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.