Såld

Norra Strandvägen 16 B, Frösön

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
76.2 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 467 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1968

3:a på Frösön - Helrenoverad med stil och sjönära läge!

Välkommen till denna trivsamma och mycket smakfullt renoverade lägenhet endast 1/2 trappa upp med bästa tänkbara läge intill småbåtshamnen på Frösön. Lägenheten genomgick en totalrenovering så sent som 2009 med ett mycket lyckat resultat!

Lägenheten har en mycket bra planlösning med rymlig entré och två väl tilltagna sovrum med gott om garderober. Vardagsrummet är mycket ljust och rymligt med vackert parkettgolv och vitmålade väggar samt en smakfull svart/vit randig fondtapet. Här finns gott om plats för soffmöbler och en mycket snygg väggfast skåpinredning med högblanka röda luckor ingår vid försäljningen. I rummet finns flera stora fönster vilka ger ett mycket generöst ljusinsläpp och utsikten över Storsjön ter sig som en tavla genom fönstret på rummets ena långvägg. Genom de övriga fönstren syns härlig grönska och båtarna som förnöjsamt guppar i småbåtshamnen. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som bjuder på sol från tidig morgon till middagstid. Här sitter man gärna i goda vänners lag en varm sommarkväll och njuter av utsikten över sjö, båtliv och det trevliga promenadstråket längs med Storsjöns strand.

Lägenhetens kök är mycket smakfullt renoverat med rustik skåpinredning i bok från IKEA som skapar en lätt kontinental känsla i kombination med den rostfria maskinella utrustningen. Strategiskt utplacerade spotlights ger ett trivsamt ljus i köket som erbjuder gott om förvaring i skåp och djupa lättrullande lådor. Framför det stora köksfönstret som vetter mot innergården finns plats för ett normalstort matbord.

Det helkaklade badrummet är stilrent med vitt kakel och mörkgrått skiffergolv med skön golvvärme som ingår i månadsavgiften. Badrummet är ett härligt ljust rum tack vare ett fönster med sjöutsikt och infällda spotlights i taket. Här finns dusch hörna med vägg av betongglas och badrumsmöbler från Svedbergs.

På den gräsbeklädda innergården finns trädgårdsmöbler och grill under tak och för småttingar med spring i benen finns lekplats, studsmatta och lekstuga.

Välkomna!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Vardagsrum med härlig sjöutsikt

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.