Såld

Namn 312, Namn

Slutpris
480 000 kr
Tomtarea
2 020 m²
Upplåtelseform
Friköpt

Stor villatomt i Namn med utsikt över Storsjön!

Välkomna till en trivsam och stor villatomt i Namn med härlig utsikt över landskapet och Storsjön. Tomten ligger högt mot skogskanten och är mittentomten av de översta tre. Till Östersund tar det ca 10 min med bil. Tomten är på 2 020 kvm och det är tillåtet att uppföra ett tvåplanshus med högsta tillåtna byggnadsarea på 150 kvm. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,6 meter och högsta byggnadshöjd för garage/uthus är 3,5 meter. Fasader skall i huvudsak utföras i trä och ny bebyggelse skall anpassas till det kulturhistoriskt värdefulla landskapet. Endast mindre utfyllnader och schaktningar tillåts.

Närmaste skola och fritids finns i Böle, Böle Byskola från 6 år till årskurs 5. För de mindre barnen finns ett föräldrakooperativ som håller i förskola och hit är det för närvarande kö. På Böle Byskola spelas det innebandy på kvällarna för ungdomar födda 95-97 och 98-99. Vintertid finns en isbana där man kan åka skridsko och spela bandy. En lunchrestaurang är nybyggd som både skolbarn och allmänheten har tillgång till. För närvarande är det kö till vissa årskurser och då är det Orrvikens skola som gäller. Skolan omfattar årskurs 1-5 och inom väggarna finns också Orrvikens fritidshem. Till Orrviken tar det ca 10-15 min med bil. Skolan är byggd i ett plan och idag består verksamheten i huset av en förskola med ca 60 barn, en förskoleklass och en 1-5 skola med sammanlagt ca 70 elever. Skolans upptagningsområde är stort och många elever har skolskjuts. För barn från årskurs 6-9 finns Östbergsskolan och Prolympia som alternativ.

Ta chansen till ett liv på landet med närhet till natur och vatten! Med ett högt och fint läge och endast 10 minuter från stadskärnan blir det inte bättre!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Välkommen till Namn 312
  • Utsikt mot Storsjön
  • Stor tomt
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.