Förhandsgranskning
Såld

Mjölnargränd 1, Lugnvik

Slutpris
540 000 kr
Boarea
61 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 526 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1977

Trevlig lägenhet i Lugnvik!

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade tvårummare i centrala Lugnvik. Hiss finns till alla våningsplan och från den egna balkongen har man fin utsikt mot Frösön. Balkongen kommer att glasas in och göras större vilket lätt kommer att bli en favoritplats.

En ny ytterdörr välkomnar er in till entrén och den inre hallen som erbjuder avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns också en praktisk och väl tilltagen klädkammare med vägghyllor och klädstång.

Till vänster ligger köket som har gott om förvaring och har renoverats med nya köksluckor och handtag. Intill fönstret finns utrymme för matplats med rum för goda vänner. Vardagsrummet är stort och rymligt med utrymme för soffgrupp och tv-möbel, plats finns också för en mindre matplats för den som önskar det.

Vidare längre in inrymmer sovrummet som har utrymme för dubbelsäng och skrivbord. Härifrån har du direkt acces till balkongen med fin utsikt.

Till lägenheten finns ett eget förråd som är beläget i källarplanet. Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal för 55 personer, övernattningsrum med 4 sängplatser, bastu, motionsrum, solarium, hobbyrum, cykelförråd och grillplatser på innergårdarna.

Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, dagis, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det 3 km och goda bussförbindelser finns.

Varmt välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Madeleine Söderström

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-242 33 65
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Mjölnargränd 1
  • Kök med utbytta luckor
  • Sovrum med utgång till balkongen
  • Balkong med soligt läge
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Planlösning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.