Lövviken 259, Nordannälden

eller högstbjudande
690 000 kr
Boarea / Tomtarea
78 / 1 497 m²
Rum
3 R.O.K.
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1950

Strandnära stuga med båthus vid sjön!

Är ni ute efter lugn och ro, slippa vardagsbruset och bara njuta? Här erbjuds nu en mysig timmerstuga ett stenkast från Näldsjön där ni har båtplats och båt som ingår i överlåtelsen. Området där stugan ligger är avskilt och harmoniskt med ett fåtal andra sommarstugor som grannar. Ett riktigt smultronställe!

Enkel standard utan el, vatten eller avlopp men egen brunn med sommarvatten finns på tomten och det går att titta på tv och ladda telefonen tack vare solceller. Värme får ni av braskaminen och vedspisen.

Stugan har två större sällskapsrum med braskamin i ena rummet, och ett genomgångsrum med våningssäng. Vill man inreda ett rum till så finns plats på vinden via en trappa. Det finns även ett praktiskt litet kök med kyl och spisplattor som drivs via gasol.

Stor altan på framsidan erbjuder sjöblick och sol mest hela dagen. Tomten erbjuder utrymme för både trädgårdsland och studsmattan. Goda förrådsutrymme i uthusen och plats för övernattande gäster finns i gästhuset.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lia Björk

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2423365
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Fastighetskarta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypFritidshus
 • Utgångspris690 000 kr (eller högstbjudande)
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea78 m²
 • Tomtarea1 497 m²
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt säljaren

Interiör

 • Allmän beskrivning av husetHuset har en enkel standard utan el, vatten eller avlopp indraget. Sommarvatten finns idag i egen brunn på fastigheten och det finns servitut på att ta vatten från kallkälla. Solceller finns installerade och har tidigare drivit en torrtoalett. Kylskåp och spisplattor drivs av gasol.

  Ingång till stugan via altanen, först nås en större hall eller farstu där det finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Flera fönster mot sjösidan ger en välkomnande vy och bra ljusinsläpp. Väggar och tak har träpanel, golvet ett ljust laminatgolv.

  Rakt fram nås ett allrum där ni har valet att möblera som ett sovrum, matrum eller något annat efter behov. Stora fönsterpartier mot sjön ger ett härligt ljus och en fin utsikt. Vitmålade väggar och tak. Trappa upp till vinden där det finns möjligheter att inreda ännu ett rum.

  Från allrummet nås ett vardagsrum där braskaminen har en central plats så den kan värma hela stugan. Även här är det vit träpanel på väggar och tak.
  Vidare från vardagsrummet nås köket där kyl och spisplattor drivs med gasol. Vedspis finns men har inte besiktat vilket en köpare uppmanas göra innan den tas i bruk. Inredning i vitt och rostfri diskbänk och stänkskydd. Plats för ett matbord vid fönstret.

  Från köket tar man sig vidare till ett genomgångsrum där en våningssäng erbjuder sängplatser. Intill ligger badrum/tvättrum med spegel och handfat. Möjligheter finns att installera torrtoalett vilket tidigare har funnits.

Byggnad

 • Byggår1950
 • Typ1-planshus
 • StommeTimmer/Trä
 • Fönster2-glasfönster
 • TakPlåt
 • GrundTorpargrund
 • UppvärmningVedspis och braskamin.
 • FasadStående träpanel
 • Övriga byggnaderUthus med övernattningsmöjligheter, förrådsutrymmen och utedass.
 • RenoveringarTaket utbytt, isolering i tak och väggar samt nytt golv i tillbyggnaden under 2019.
 • FastighetsbeteckningTulleråsen 2:56
 • Vatten & AvloppEnskilt vatten, sommarvatten finns i egen brunn, servitut finns på kallkälla. Avlopp saknas.

Förening

Ekonomi

 • Renhållning1 000 kr/år
 • Försäkring2 000 kr/år
 • Driftkostnad3 500 kr/år
 • Taxeringskod213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr
 • Taxeringsvärde, tomt100 000 kr
 • Taxeringsvärde100 000 kr
 • Taxeringsår2021

Omgivning

 • Generellt om områdetNordannälden är en liten ort i Jämtland belägen drygt 1 mil från Krokom och Änge. Där finns all tänkbar service man kan behöva såsom hälsocentral, matbutik, bank och systembolag. Offerdalsbygden erbjuder allt från slalombackar, skoterleder, bär- och svampplockning och fiske. Östersund ligger ca 4 mil från Nordannälden.

Övrigt

 • Inskrivningar

 • GemensamhetsanläggningarGemensamhetsanläggning: Krokom Tulleråsen GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering
 • Övrig information

 • Övrigt tomtTomten består av gräsmatta och en hel del träd som vind- och insynsskydd.
 • InformationLagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

  Accepterat Pris
  Den här bostaden kan marknadsföras med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30 - 50 % kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Lövviken 259, Nordannälden

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.