Litsvägen 2 C, Stadsdel norr

Accepterat pris
2 275 000 kr
Boarea
70 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 400 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2022
Visning, Vänligen anmäl er till visningen!
lör 10 juni, 10:30-11:00
Anmälan
 • Vänligen anmäl er till visningen!
  lör 10 juni, 10:30-11:00
  Anmälan

Nyproducerad gavellägenhet med påkostade tillval vid Östersunds skidstadion.

Välkomna till denna välplanerade nyproducerade gavellägenhet som har påkostade tillval och ett fantastiskt läge vid Östersunds skidstadion. Koppla av och umgås i de öppna sällskapsutrymmen där ni kan bjuda in både släkt och vänner till trevliga middagar eller för att bara chilla i en härlig miljö. Lägenheten har två möblerbara balkonger som står öppen från tidig vår till sen höst.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som bidrar till en härlig rymd och atmosfär med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Modernt ljust fullt utrustat kök med påkostad slitstark bänkskiva i kvartskomposit med LED belysning där ni med glädje tillagar era måltider och har gott om förvaringsutrymmen i utdragslådor och överskåp. Vardagsrummet har utgång till balkong som har vacker vy mot närliggande skidstadionen. Badrum med klinker, golvvärme och granitkeramik på väggarna. Utrustat med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen. Master bedroom är väl tilltaget och har hel garderobsvägg. Här har ni utgång till en inglasad balkong mot innergården som ger er välbehövlig vila och lugn. Hall med bra utrymmen för ytterkläder. Lägenheten har enhetligt ekparkettgolv och målade väggar.

Här bor ni i mycket attraktivt centralt läge med gångavstånd till stadskärnans utbud av aktiviteter och butiker samt allmän service. Här är det bara att knäppa på pjäxorna och gå den korta biten till de milsvida skidspåren vid stadionen. I området finns en Ica Maxi, Jämtkraft arena med fotbollsplaner samt samlingspunkten Östersund arena anpassad för hockey, gymnastik och bandy. Självklart är kommunikationerna mycket bra oavsett transportsätt.

Välkomna att anmäla er till visning.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris2 275 000 kr (Accepterat pris)
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea70 m²
 • LägenhetsnummerC1201 / 1201
 • Våningsplan3 / 5
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RUMSBESKRIVNINGKÖK
  Kök och vardagsrum i öppen planlösning med enhetligt ekparkettgolv och målade väggar. Kök från Ballingslöv med vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i utdragslådor och överskåp med dämpning. Slitstark bänkskiva i kvartskomposit Iron Bark, nedsänkt dubbelho samt engreppsblandare. Liggande vackert kakel ovanför köks- och diskbänkar samt dimbar LED belysning mot arbetsbänkarna. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads varmluftsugn & micro samt integrerad diskmaskin. I anslutning till kök och vardagsrum finns plats för stort matbord vid fönster.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrum på 19 m2 i öppen planlösning mot kök och matplats som ger fantastisk rymd & atmosfär. Här ryms en rejäl soffgrupp, bord och smart-tv. Ekparkettgolv och målade väggar. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Utgång till trevlig balkong med utblick mot Östersunds skidstadion.

  MASTER BEDROOM
  Master bedrrom som är på 14 m2 har ekparkettgolv, målade väggar, hel garderobsvägg och fönster samt utgång till möblerbar inglasad balkong med eftermiddagssol.

  BADRUM
  Badrum som har klinker, golvvärme, granitkeramik plattor på väggarna och dimbara infällda spotlights och belysning. Utrustat med takdusch med vikväggar av glas, tvättställ med kommod, spegelskåp och wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande laminatbänkskiva. Ovanför finns överskåp för praktisk förvaring.

  SOVRUM 2
  Sovrum som har ekparkettgolv, målade väggar, en garderob och stort fönster.

  HALL
  Hall som har ekparkettgolv och målade väggar. Två garderober och bra utrymme för ytterkläder.

Byggnad

 • Byggår2022, beräknat tillträde
 • HissJa
 • Hiss, beskrivningHiss finns i varje trappuppgång.
 • Våningsplan3 / 5
 • Fönster3-glasfönster isoler
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderTill lägenheten hör källarförråd.
 • TVBasutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
 • InternetBredband via fiber ingår i månadsavgiften.

Förening

 • NamnBrf Skidskytten i Östersund
 • Allmän informationNybildad förening 2022, med upplåtelse och tillträde augusti 2022. Ekonomisk förvaltning står Riksbyggen för.
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift525 kr
 • Månadsavgift5 400 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv/ bredband och hushållsström. Varmvatten och hushållsström läses av och debiteras efter faktisk förbrukning.
 • Andel i BRF1.98413 %
 • Ekonomi, övrigtÖverlåtelse avgift betalas av köparen, max 2,5% av prisbasbeloppet enligt 2 kap 6 och 7 §§socialförsäkringsbalken (2010:110) Pantsättnings avgift betalas av köparen, max 1% av prisbasbeloppet enligt 2 kap 6 och 7 §§socialförsäkringsbalken (2010:110)
 • Indirekt nettoskuldsättning934 991 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
 • Gemensamma utrymmenCykelverkstad med verktyg och luft. Föreningens medlemmar har en gemensam elcykel. Vallabod med vallaställ. Cykelparkeringar. Gemensam grillplats på innergården. Lekplats med sandlåda. Till varje lägenhet finns ett källarförråd.
 • Parkering36 parkeringar med elstolpe, separat kö. Av dessa finns några platser med laddstolpe för elbil, separat kö.

Ekonomi

 • Månadsavgift5 400 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv/ bredband och hushållsström. Varmvatten och hushållsström läses av och debiteras efter faktisk förbrukning.
 • Försäkring100 kr/månad
 • KommentarUppskattade driftskostnader avser försäkring med bostadsrättstillägg.

  Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.
 • Driftkostnad100 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Litsvägen 2 C, Stadsdel norr

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.