Såld

Kyrkvaktarvägen 3, Fjällsta

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
157 / 58 / 1 021 m²
Rum
6 R.O.K. varav 0-5 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1978

Smakfullt renoverad villa med rum för den stora familjen

Välkommen till Fjällsta en naturskön by med närhet till Sundsjön och långgrund badstrand. Villan har under senare år genomgått större renoveringar b.la nya enhetliga ytskikt på entréplanet, nya 3-glas fönster, renoverat kök, badrum och tvättstuga. Fantastisk altan med soligt läge och dubbelgaraget.

Här villan för dig som bara vill flytta in, det mesta är renoverat och ytskikten är ljusa och enhetliga som passar de flesta. Rymlig planlösning med rum för den stora familjen, här erbjuds 5 sovrum och trevliga sällskapsutrymmen. Köket är öppet och ljust med nyare luckor och delvis ny maskinell utrustning. Trevlig köksö som delar av kök mot matplats, här finns utrymme för långbord där släkt och vänner gärna samlas, när mörkret kryper myser du framför braskaminen. Från köket har du utgång till en alldeles fantastiskt altan som sträcker sig längs med hela huset. Här njuter du av solen hela dagen och kvällen.

På entréplanet finns också ett renoverat badrum från 2010, tvättstuga och en mindre toalett samtliga ytskikt är i sobra och harmoniska färger. 3 sovrum och gott om klädförvaring finns också, allt för att underlätta familjelivet. Övervåningen är helt fantastisk med härlig rymd tack vare taket som sträcker sig ända upp till nock, två sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till en inbyggd balkong med fin utsikt mot sjön.

Här bor ni i en trivsam byggd där ni har närhet till Sundsjön med badstrand och liten båthamn. Här kan ni aktivera er med bärplockning, ridning, skoteråkning och fiske. Till Gällö åker ni på 10 minuter och där finns grundskola, mataffär, grundskola, tandläkare och distriktssjukvård. På vägen passerar ni Mickelbacken om ni vill åka lite utförsåkning. Pilgrimstad ligger 15 min bort mot Östersund och erbjuder också förskola och skola. I Fjällsta passerar landsortsbussar till Östersund och Gällö.

Välkomna på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Madeleine Söderström

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-242 33 65
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.