Såld

Kyrkgatan 55, Centrum

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
119 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
7 057 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1902

Sekelskiftesvåning med fungerande kakelugn!

Nöjet är helt på vår sida när vi med stolthet presenterar en av Östersunds mest eftertraktade paradvåningar! Den anrika fastigheten anno 1902 finns på den välkända adressen Kyrkgatan 55 och Bostadsrättsföreningen Arken anses vara en av de mest välskötta. Trapphuset är en fröjd för ögat och kräftkalaset har man med fördel i det vackra orangeriet på innergården.

Våningen bjuder på generösa sällskapsytor i form av två fantastiskt stora och luftiga rum i fil med vackra dubbeldörrar mellan rummen. Här finns bevarade förstklassiga sekelskiftesdetaljer såsom högt till tak med takrosetter i samtliga rum, stuckaturer, höga golvlister och vackra spegeldörrar. Salongen har en vacker fungerande kakelugn och ljuvliga höga fönster som bjuder på ett fint ljusinsläpp. Sällskapsrummet har ett fantastiskt burspråk där ett större matsalsbord har sin givna plats. Båda rummen har mycket välskött ekparkettgolv som flyter över härligt stora ytor. Sovrummet är lika trivsamt som resten av våningen och gränsar mot köket och den lugna innergården. Här finns gott om plats för en dubbelsäng. Köket är mycket trivsamt med vit inredning och ett imponerande antal skåp och lådor från golv till tak. Här finns plats för allt och lite till! Ett vackert lackat däckgolv i bok förhöjer den redan trivsamma känslan i köket och framför det höga fönstret finns plats för fyra glada vänner och en kock kring bordet. Våningen erbjuder två fräscha helkaklade badrum med golvvärme och smakfulla badrumsmöbler. Det finns dusch i ett av badrummen och i det andra finns ett djupt massagebadkar och tvättpelare. Våningens entré har ett vackert marmorgolv är välkomnande och mycket rymlig. Entrén mynnar ut i hallen som erbjuder gott om plats för bokhyllor eller varför inte en vägg med foton eller vackra belysta tavlor? Utanför lägenheten finns en stor gemensam balkong med morgonsol och källarförrådet om ca 13 kvm erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Östersund/Åre flygplats ligger endast 15 minuter bort och med närhet till tåg, flygplats, bussar och hela Östersunds utbud av caféer, butiker och restauranger runt nästa gathörn kan man inte bo mycket bättre!

Våningen har två entréer och är från början tänkt som två stycken separata lägenheter (två st. 1:or varav en dessutom med sovalkov). Möjlighet finns för en köpare att dela av lägenheten på detta vis.

Våningen finns filmad, följ länken nedan så får ni en god överblick!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Sällskapsrum med fantastiskt vackert burspråk

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.