Såld

Krutvaktargränd 8, Körfältet

Slutpris
600 000 kr
Boarea
64 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 687 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1972

2:a Körfältet -Renoverad i markplan

Välkommen in i en mycket väldisponerad lägenhet med fräscha och nyrenoverade ytskikt belägen på markplan. Direkt innanför dörren, i hallen, öppnas bostaden upp mot det hemtrevliga vardagsrummet genom att en vägg har halverats och dörren till vardagsrummet har tagits bort. Från hallen nås också den mycket stora klädkammaren som är inredd med tre garderober och en lagerhylla. Här får man plats med riktigt mycket saker och om inte klädkammaren räcker till finns lägenhetens förråd lättillgängligt mitt emot ingången till bostaden.

Vardagsrummet är hjärtat i bostaden och här ifrån når man sovrum, uteplats, kök och hall. Rummet är, trots flera dörröppningar, välplanerat och har sin givna soff- och TV-plats. Uteplatsen, som ligger i söderläge med sol mellan ca 10.00-17.00, ger lägenheten ett extra rum även under de kyligare dagarna tack vare inglasningen. Från uteplatsen har man en fridfull utsikt över gården och inte heller störs man av någon promenadväg utanför, endast en stenplattsgång som används av några få. På golvet ligger det en trätrall och det rymmer enkelt ett bor och ett par stolar.

Strax innanför vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet som går i harmoniska färger med en jordnära kulör. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng, där platsen för sängen har markerats med en randig fondtapet, och en riktigt stor garderob i ek med skjutdörrar. Ovanför sängen sitter en hylla i ek med spotlights som tjänar som sängbelysning.

Köket är fräscht renoverat och rymligt med matplats för 4-6 personer. Även här går färgerna i en jordnära ton med vitt, ek, brunt och beigt. Den maskinella utrustningen är från 2006-2008 och ytskikten renoverade 2008.

Badrummet renoverades 2008 och är helkaklat med ljust kakel på väggarna med en granitgrå bård och granitgrått klinkers på golvet med golvvärme. För den som vill ha det bekvämt kan sätta in en tvättmaskin då det är förberett för tvättmaskin. Här finns även ett badkar för den som gillar att avnjuta ett skönt dopp.

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Här finns innetorget Reveljen med pizzeria, trafikskola och bageri. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varm korv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Gymnasieskolan Palmcrantz ligger i närheten och det tar endast en minut att gå till busshållplatsen.

Välkommen in!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Kök med matplats för 4-6 personer
  • Sovrummet med plats för dubbelsäng
  • Vardagsrummet
  • Uteplatsen med utsikt mot gården
  • Hallen
  • Baksidan av huset med uteplatsen
  • Välkommen till Krutvaktargränd 8

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.