Såld

Krutvaktargränd 5, Körfältet

Slutpris
270 000 kr
Boarea
44 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
2 106 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1972

Renoveringschans på markplan

Här hittar ni en lägenhet som vänder sig till den som önskar sig en bostad att få sätta sin egen prägel på. Hela lägenheten har skalats och sanerats vilket innebär att man slipper det tråkiga och tidskrävande rivningsarbetet utan får istället direkt sätta igång med att bearbeta väggarna och lägga in nya ytskikt. Den är med andra ord helt optimal för den kreativa och händige.

Med sina väl disponerade 44 kvadratmetrar och sovalkov har lägenheten en mycket bra planlösning. Hallen erbjuder gott om förvaring bakom sina sex garderober. Från hallen överblickar man samtliga rum i lägenheten. Sovalkoven, som finns i vardagsrummet, brukar vara en uppskattad del i en etta då man får undan sängen från vardagsrummet på ett ombonat och mysigt sätt. Från vardagsrummet når man också balkongen som ligger på markplan och i söderläge. Balkongen mäter ca 5 kvadratmeter och kan med trevlig inredning bli ett härligt andningshål om sommaren.

Badrummet är ljust med ett fönster och rymligt. Här har det suttit ett badkar, handfat och toalett. Köket är även det stort med gott om förvaring bakom de ljusa luckorna och med en matplats för 4-5 personer som låter sig bjuda in till middag i goda vänners lag.

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Här finns innetorget Reveljen med pizzeria, trafikskola och bageri. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varm korv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Gymnasieskolan Palmcrantz ligger i närheten och det tar endast en minut att gå till busshållplatsen.

Välkommen in!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Välkommen till Krutvaktargränd 5
  • Vardagsrum med utgån till uteplats
  • Vardagsrum med sovalkov
  • Badrum
  • Kök
  • Hall
  • Gården
  • Planlösning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.