Såld

Krusbärsvägen 12, Östra Odensala

Slutpris
2 125 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
108 / 108 / 804 m²
Rum
6 R.O.K. varav 3-4 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1973

Villa i Östra Odensala - Välplanerad och trivsam!

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade villa med närhet till skolor, natur och fritidsaktiviteter för stora och små! Huset är rymligt och ljust och har väl tilltagna sällskapsytor och en planlösning som passar de flesta barnfamiljer. Husets entréplan har gott om stora fönster vilka ger ett mycket generöst ljusinsläpp på hela våningsplanet. Här finns tre väl tilltagna sovrum, badrum och en gästtoalett. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffmöbler och matsalsbord. Härifrån nås också den 18 kvm stora inglasade altanen som lämpar sig utmärkt för grillning eller kräftkalas med många gäster. Ett trappsteg ner ligger den trädäckade altanen vilken bjuder på solsken från morgon till kväll.

Det ljusa och trivsamma köket från HTH sattes in 2001 och har stilrena luckor och lådfronter i björk. På väggen sitter sandfärgad mosaik och två stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp i köket. Här finns gott om plats för ett större matbord samt en kökssoffa om så önskas. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor samt i ett trevligt vitrinskåp med belysning.

Husets nedre plan bjuder på stora sällskapsytor med öppen spis som ger mysfaktor och värmer skönt i höstmörkret. Här finns ett arbetsrum och ett större utrymme som passar utmärkt som pingisrum. Innanför tvättstugan finns duschrum och bastu för sköna hemmakvällar.

Tomten är plan och gräsbeklädd och passar utmärkt för barn som gillar att hoppa studsmatta, spela badminton eller bara springa omkring barfota. På tomten finns trädgårdsland, vinbärsbuskar och givetvis växer det krusbär på Krusbärsvägen 12! För den med gröna fingrar finns även ett växthus och trädgårdsbod.

Fastigheten har ett fastprisavtal med Jämtkraft t.o.m 1 nov 2012 som garanterar ett fjärrvärmepris på 47 öre/kwh.

Krusbärsvägen ligger med närhet till naturen, fantastiska strövområden och skidspår med belysning i skogarna upp mot Spikbodarna. Ca 10 minuters cykelväg bort ligger Lillsjön med badplats och gott om fisk. Alldeles i närheten finns också flera lekplatser och Odensala sportfält som är ett populärt tillhåll för fotbollsintresserade. Vill man åka skridskor så finns det en belysta skridskobananor både vid Lillsjöskolan och Storsjöskolan. Det finns flera dagis i Östra Odensala. Det är föräldrakooperativet Solen och Lillgårdens förskola samt Luktärtan, Stallet, Lingonet och Bäcken. Skolorna i området är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. I Lillsjön finns ett litet centrum bestående av Odensala Hälsocentral, apotek, pizzeria, kiosk, kyrka och äldreboende. Busshållplatsen som trafikeras av linje 2 ligger endast ett stenkast från huset. Även nattbussarna trafikerar området och stannar vid en hållplats några minuter bort.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Krusbärsvägen 12

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.