Krondikesvägen 46 B, Blomängen

Accepterat pris
1 750 000 kr
Boarea
75.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 147 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1959
Visning, Vänligen anmäl er till visningen!
tor 18 april, 16:30-17:00
Anmälan
 • Vänligen anmäl er till visningen!
  tor 18 april, 16:30-17:00
  Anmälan

Genomgående mycket smakfullt renoverad lägenhet.

Välkommen till denna härliga trea i det mycket populära området Blomängen. Med fönster mot den lugna innergården så upplevs lägenheten tyst och otroligt behaglig. I anslutning till vardagsrummet finns stor Inglasad balkong i solsäker riktning som förlänger sommarhalvåret avsevärt. Lägenheten har ett toppmodernt kök i tidlös design med den lyx man kan önska sig. Mörka parkettgolv som flyter genomgående i hela lägenheten. Luftigt vardagsrum och två rymliga sovrum med gott om förvaring. Renoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Trevlig välkomnande hall med bra utrymme för möbler och ytterkläder. Stabil förening med låg månadsavgift där hushållsströmmen ingår.

Här bor du med det optimala läget för bekvämligheteter med Blåcenter precis runt hörnet. Här finns mataffär, gym café och gott om kommunikation till universitet och centrum.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Planlösning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 750 000 kr (Accepterat pris)
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea75.5 m²
 • Lägenhetsnummer78 / 1101
 • Våningsplan2 / 3
 • TillträdesdatumTillträde enligt överenskommelse.
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RUMSBESKRIVNINGPLANLÖSNING
  Lägenheten erbjuder renoverat stilrent kök och fantastiska sällskapsutrymmen samt inglasad möblerbar balkong. Enhetliga trägolv i sällskapsutrymmen och sovrum. Kök med plats för stort matbord. Vardagsrum med utgång till möblerbar inglasad balkong mot lugn innergård. Två rymliga sovrum med bra förvaring. Renoverat badrum med klinkergolv. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

  KÖK
  Stilrent renoverat kök med släta vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i underskåp med lådor och överskåp med dämpning. Laminatbänkskiva med nedsänkt enkelho och engreppsblandare. Infällda spotlights belyser de praktiska arbetsytorna. Vitt liggande kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med rostfri kombinerad kyl/ frys, häll, rostfri köksfläkt, varmluftsugn, micro och integrerad diskmaskin. Köket har plats för matbord som rymmer hela familjen. Trägolv och målade väggar samt stort fönster.

  VARDAGSRUM
  Stort vardagsrum som har trägolv, målade väggar och fönster samt balkongdörr som ger bra ljusinsläpp. Utgång till möblerbar inglasad balkong som har skjutbara glaspartier. Här skiner solen från förmiddagen till långt in på eftermiddagen.

  BADRUM
  Renoverat badrum som har klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna, tvättställ med en stor låda, spegelskåp och wc-stol.

  SOVRUM 1
  Sovrum som har trägolv, målade väggar, ingång till praktisk klädkammare och stort fönster mot lugn gård.

  SOVRUM 2
  Sovrum som har trägolv, målade väggar och stort fönster mot lugn gård.

  HALL
  Trevlig välkomnande hall som har trägolv, målade väggar och bra utrymme för ytterkläder.

Byggnad

 • Byggår1959
 • TypFlerfamiljshus
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 3
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderTill lägenheten hör källarförråd och matkällare.
 • TV Basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
 • InternetBredband med eget abonnemang via ComHem eller Tele2.
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital109

Förening

 • NamnRiksbyggen Östersundshus nr 12
 • Allmän informationFöreningen har god ekonomi och tar väl hand om sina boende. Här finns lokaler att nyttja som snickarverkstad i hus 42 (utan avgift), gym med bastu i hus 46 (utan avgift), bakstuga i hus 38 (avgift per tillfälle ca 100-150 kr) och samlingslokal/övernattningsrum i hus 58 (mot avgift per tillfälle). Det finns flera tvättstugor varav en för obokad snabbtvätt och en för grovtvätt. Förråd för cykel och spark.

  Bredband finns att teckna, i föreningen finns fibernät från Tele2.
  Idag ingår hushållselen i månadsavgiften, men det håller på att installeras mätare för att varje bostadsrätt ska debiteras sin faktiska förbrukning. Driftsätts under hösten 2023.

  2023 elsanering och installation av portlås, samt skärm i trapphus för tvättstugebokning.
  2019 renovering av entrépartier.
  2016-17 målades fasaderna om.
  2015-16 glasades balkongerna in.
  2015 renoverades taken.
  2014 renovering av kvarterslokal/uthyrningslägenhet.
  2012 färdigställdes bastun.
  2005-2008 renoverades alla tvättstugor.
  2002 byttes fönster till 3-glas.
  1994 renoverades badrummen.

  Föreningen kommer inom de närmaste åren utföra relining av avloppsstammar för kök och badrum.

  Vill man som bostadsrättsinnehavare renovera sitt badrum skall bostadsrättsföreningen kontaktas innan så att man får de direktiv som föreningen kräver att man följer vid renoveringen. För de medlemmar som ej har balkong får de anmäla intresse för inglasning av balkongerna till förningen. Kostnad för inglasning ligger på från ca 50 000 kr och betalas av den enskilde medlemmen (avser de som ej har inglasade balkonger).
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift573 kr
 • Renoveringar


 • Månadsavgift4 147 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och hushållström inkl. tillägg för inglasning av balkong på 190 kr.
 • Andel av årsavgift0.61661 %
 • Andel i BRF0.61661 %
 • Ekonomi, övrigtEn äldre förening med god ekonomi. Avgiften höjdes i samband med balkongbygget och ligger som ett obligatoriskt tillägg på 190 kr varje månad under 40 års avbetalning.
 • Indirekt nettoskuldsättning96 319 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
 • ParkeringTill samtliga bilplatser är det separat kö. 46 st garageplatser. 320 kr/mån. Carportplats. 160 kr/mån. 119 st motorvärmarplatser. 125 kr/mån. P-plats utan el. 87 kr/mån. I föreningen finns 2 st laddstolpar för elbil som ska driftsättas under hösten 2023. Dessa är allmänna stolpar som alla kan nyttja för att ladda sin bil och därefter flytta bilen till sin ordinarie bilplats.

Ekonomi

 • Månadsavgift4 147 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och hushållström inkl. tillägg för inglasning av balkong på 190 kr.
 • Försäkring100 kr/månad
 • KommentarDriftskostnader för nuvarande ägare. Observera tt driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.
 • Driftkostnad100 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Krondikesvägen 46 B, Blomängen

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.