Budgivning pågår

Krondikesvägen 24A, Blomängen

Accepterat pris
1 395 000 kr
Boarea
73 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 843 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1957
Högsta bud
1 395 000 kr
Visa alla
 • Budgivare 1 tor 13 juni, 15:06
  1 395 000 kr

Bra läge, nytt kök, grönskande gård!

Välkommen till denna härliga 3-rumslägenhet på andra våningen som fått ett rejält lyft med nytt kök och nya ytskikt under 2020! Köket är helrenoverat och utrustat med moderna vitvaror och eleganta ytskikt. Här finns gott om utrymme för matlagning och man har valt att öppna upp köksväggen för att skapa kontakt med vardagsrummet. I det generösa vardagsrummet har du en underbar utsikt mot den lummiga innergården, där du på balkongen kan njuta av en kaffe i solen. Denna lägenhet erbjuder två rymliga sovrum, och bra med förvaring då det finns en rejäl klädkammare. Badrummet är helkaklat och det är förberett för tvättmaskin om man önskar installera en sådan. Men det finns också en välutrustad tvättstuga i källaren, tillsammans med förråd, matkällare och gästlägenhet. Det är en mycket ekonomiskt stabil förening med väldigt låg skuldsättning!

Läget är oslagbart med bara några steg till Tegelplan och dess utbud med mataffär, café och gym m.m. Här bor du med närhet till allt du behöver för en bekväm och aktiv livsstil, endast en kort bit utanför centrala staden.

Missade inte chansen att bli ägare till denna pärla – boka en visning idag och upplev själv alla fördelar denna lägenhet har att erbjuda!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Sara Näslund

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
070-2578822
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Planritning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 395 000 kr
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea73 m²
 • Lägenhetsnummer65 / 1103
 • Våningsplan2 / 3
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningPå andra våningen välkomnas ni in till en hall som går i vinkel. Det finns plats för avhängning direkt till vänster, ytterligare förvaring är löst genom en praktisk klädkammare. Lägenheten har genomgått en renovering med nya golv och målade/tapetserade väggar i hela lägenheten under 2020, med undantag för badrummet. Badrummet är rymligt och har klinker på golvet och kaklade väggar. Det finns wc, handfat och dusch, samt förberett för tvättmaskin. Ny kommod från 2024.

  Köket helrenoverades 2020 med skåp från Ikea med släta vita luckor, nya vitvaror och svart/grå mosaik som stänkskydd. Väggen har öppnats upp mot hall och vardagsrum, vilket ger en härlig rymd och luftig känsla. Vid fönstret i köket finns plats för ett matbord med upp till 4 sittplatser. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och fullhöjds kyl. Frysskåpet är placerat i klädkammaren alldeles intill köket.

  I vardagsrummet flödar ljuset härligt in från burspråket intill balkongen. Rummet är stort och har ett nytt laminatgolv samt vita väggar. Balkongen har ett sydostligt läge med grönskande utsikt mot innergården.
  Det stora sovrummet är placerat intill vardagsrummet, och har ett laminatgolv, ljusa väggar samt en fondtapet av en disig siluett av skog.

  Det finns ytterligare ett bra sovrum, som man når från hallen som har ett laminatgolv, ljusa väggar och 2 st rejäla dubbelgarderober.

Byggnad

 • Byggår1957
 • TypFlerfamiljshus
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 3
 • UppvärmningFjärrvärme
 • TVTele2, grundutbud ingår
 • InternetBredband tecknas separat
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital141

Förening

 • NamnHSB Brf Blomängen
 • Allmän informationHSB Brf Blomängen äger fastigheten Stormhatten 3, byggd 1957. Föreningen har 90 bostadsrättslägenheter och 1 hyreslägenhet. Utöver det så inryms 10 stycken lokaler i fastigheten. Föreningen innefattar 4 stycken hus som är belägna på adresserna Krondikesvägen 24, 26 och 28 samt Norra torlandsgatan 15.

  I föreningen finns det 76 st motorvärmarplatser, de kostar 150 kr/månad, separat kö. (2024-05-29 är det 2 st i kö.)

  Det finns gemensam tvättstuga, källarförråd samt matkällarförråd. I föreningen finns en övernattningslägenhet på Krondikesvägen 26A, med en bäddsoffa samt en våningssäng. Det går att hyra för 200 kr/natt. Cykelförråd finns i källaren.

  Föreningen brukar anordna ett julbord.
 • MarkägareJa
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift573 kr
 • Renoveringar1995-1996
  Renovering av föreningens badrum, då renoverades även stammarna.

  2003-2004
  Nya fönster

  2005-2006
  Byte av alla termostater på radiatorerna i föreningen

  2011
  Renovering av stammarna samt stenläggning och asfaltering utfördes.

  2012
  Renovering och tilläggsisoling av fasaderna på Krondikesvägen 28.
  Målning av källargångar och tvättstugor.
  Nytt tak på Krondikesvägen 28

  2013-2014
  Fasaderna renoverade och tilläggsisolerade.

  2016
  Nybyggt övernattningsrum på Krondikesvägen 26A.

  2018-2019
  Ombyggnad av parkeringen samt styrning av motorvärmare via dator eller telefon.
  Nytt låssystem installerat.

  2021
  Anläggning av grillplats, byte av uttjänta utemöbler.

  2022
  Installation av 4 nya laddstolpar.

  2023
  Byte av IMD mätare.
 • Månadsavgift3 843 kr
 • Andel av årsavgift1.2909 %
 • Andel i BRF1.2909 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningens ekonomi är stabil.

  HSB tar ut en överlåtelseavgift samt en ev pantförskrivningsavgift vilka betalas av köparen. Dessutom betalar föreningens medlemmar 500 kr i engångsavgift, vilken är en depositionsavgift för att bla få tillgång till de erbjudanden och rabatter HSB kan erbjuda sina medlemmar.
 • Indirekt nettoskuldsättning32 869 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift3 843 kr
 • Elektricitet200 kr/månad
 • Försäkring77 kr/månad
 • Övrigt608 kr/månad
 • Personer i hushåll2
 • KommentarPosten Övrigt avser en obligatorisk Bränsleavgift som debiteras av föreningen och motsvarar 100 kr/kvm/år.
 • Driftkostnad885 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationAccepterat pris
  Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 20-40% av annonskostnaden exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.


  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Krondikesvägen 24A, Blomängen

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.