Såld

Krokvägen 9, Frösön – Hornsberg

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
137 / 55 / 1 593 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1945

Villa på Frösön - Renoverad med både hjärta och hjärna!

I det här huset har inget lämnats åt slumpen. Varje rum har varsamt och genomtänkt renoverats med ett mycket lyckat resultat! Utbyggnaden av köket från 2006 med sina höga fönster och dramatiska takhöjd har en härlig rymd och ett fantastiskt ljus. Här finns gott om plats för ett större matbord med många gäster och flera kockar kring bordet. De ljusgrå målade trägolvet utan trösklar flyter över en härligt stor yta och stora delar av den smakfulla vita köksinredningen är specialbeställd av Tage Åslund i Storsjö. Vardagsrummet med sitt vackra parkettgolv har gott om plats för både soffa och matsalsmöbel om så önskas. Här finns fönster i tre vädersträck och den vitputsade öppna spisen med insatskamin värmer skönt efter höstpromenaden runt Frösöberget.

Husets övre plan har tre smakfullt renoverade sovrum, samtliga med vackra trägolv målade i ljusgrått. Badrummet har golvvärme, vägghängd wc och dusch med sjöutsikt.

Husets källare är en riktig överraskning! Här finns en stor spa- och relaxavdelning som imponerar på den mest kräsne. Vad sägs om vitputsade böljande väggar med fönster i betongglas, ett bubbelbadkar som rymmer en hel familj, spiralformad duschvägg klädd i havsgrön mosaik och en fräsch bastu med fönster åt två håll.

Tomten är en plan insynsfri trädgårdstomt med lekstuga, bärbuskar och trevliga terrasserade planteringar. Den stora altanen lämpar sig utmärkt för grillning med många gäster eller varför inte bara en lugn och skön stund i solstolen?

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Krokvägen 9!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.