Såld

Köpmangatan 50 C, Centrum

Slutpris
410 000 kr
Boarea
40 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
3 162 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1943

Renoverad med solsäker balkong och hiss

Mycket centralare än så här blir det inte då lägenheten är belägen strax nedanför gågatan nära Östersunds stolthet Storsjön.

Lägenheten har fått sig en ansiktslyftning med nya fräscha ytskikt på väggarna och hallgolvet. Då lägenheten är en genomgångslägenhet flödar dagsljus in från två håll - väster och öster. Hallen har en mjuk grön kulör på väggarna och ett golv med granitgrå klinkerimitation. Till detta finns en snygg platsbyggd vit möbel för avhängning av ytterkläderna och från hallen nås även lägenhetens badrum med dusch. Badrummet och köket bytte stammar i början av 1990-talet då föreningen hade ett stort renoveringsår. Vidare in i bostaden, till vänster om hallen, ligger vardagsrummet med den nya eleganta och sobra fondtapeten med silverglänsande medaljonger mot en bruten vit bakgrund. Här finns också en smart byggd sovalkov med en fast monterad säng med förvaringsutrymmen både under och över sängen. Sovalkoven är idag avskild mot det övriga rummet med ett draperi vilket ger sovplatsen en ombonad och mysig känsla. Balkongen, som nås från vardagsrummet, vetter mot gården är helt underbar med många långa soltimmar som räcker till sena kvällen. Dessutom får man en glimt av Storsjöns glittrande vatten om sommaren vilket är ett trevligt inslag i utsikten. Till höger om hallen ligger lägenhetens kök där man enkelt får plats med 6 glada vänner kring middagsbordet om man känner för att hålla en bjudning. På väggarna sitter en blommönstrad fondtapet som går ton i ton med den annars mustig bruna tapeten. Kulören på väggarna ger en härlig kontrast mot den annars vita köksinredningen.

Området kring bostaden är enkel att beskriva. Lägenheten ligger mitt i centrala Östersund och med detta följer all sorts utbud av butiker, restauranger, service och kommunikationer. Vill man få sig en trevlig promenad kan man söka sig ner till stranden av Storsjön där populära Badhusparken ligger. Här myllrar det av liv under årets alla månader allt från Vinterparken, kring Medvindens långfärdsskridskobanor och till Storsjöyran festivalen som går av stapeln i slutet av juli.

Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Vardagsrum
  • Sovalkov
  • Badrum med dusch
  • Hall
  • Kök
  • Planlösning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.