Köpmangatan 32, Centralt

Fast pris
1 395 000 kr
Boarea
40 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 671 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Centralt, nyrenoverat i sekelskifteshus, 5 lägenheter kvar!

Välkommen till ett nyrenoverat boende i högsta klass anpassat till byggnadsstilen runt sekelskiftet då denna fastighet uppfördes. Mer centralt är svårt att bo, mitt i centrum och bara några meter till Storsjönsstrand. Härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. Detta är boendet för dig som söker det lilla extra! Här finns allt från den lilla studentlyan till den extravaganta representationsvåningen.

Bostadsrättsföreningen Bryggaren 4 erbjuder ett bekvämt och modernt boende med känsla av sekelskifte i bostadsstorlekar från 2 till 5 Rum och kök. Samtliga lägenheter har ett genomtänkt kök, badrum och detaljer som skall vara i ett modernt hus med sekelskifteskarraktär. De större bostäderna har möblerbar balkong för maximal njutning av den sköna vår- och sommarsolen. De har moderna badrum med komfortvärme i golven och eluppvärmd handdukstork. Bostäderna har klinker i hall och duschrum.

På fastigheten finns tre byggnader som alla inrymmer bostadslägenheter. I byggnaden med adress Köpmangatan har man renoverat upp och återskapat rum och planlösningar utifrån hur huset sett ut förr men med en modern anpassning. Här finns: 1st 4:a, 1st 5:a, 1st 1:a och 1st 2:a. I gårdshuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 2st nyproducerade spegelvända 2:or i två plan och ett gemensamt förråd för cyklar och etc. I Grändhuset och med adress Biblioteksgatan 3 finns 1 lägenhet innehållande 5 rok. Grändhuset kommer att iordningställas utvändigt (fasad), invändigt lämnas huset som det är vilket skapar stora möjligheter för en köpare att anpassa och göra iordning sitt egna drömboende mitt i stan. Föreningen har en egen innergård på vilken medlemmarna i föreningen har möjlighet i framtiden att anpassa med exempelvis en gemensam grillplats.

Detta är något speciellt för Östersund så ta tillfället i akt och kom och titta på dessa lägenheter. Fasta priser, först till kvarn. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Visa extra kontaktperson
 • Matrum lgh 4
 • Kök mot rum
 • Badrum
 • LGH 3 - 5rok
 • Loft - lgh 3
 • Kök - lgh 3
 • Mot matrum - lgh 3
 • Matrum - lgh 4
 • Loft - lgh 4
 • Trappa mot lgh 3
 • Kök - lgh 1
 • Kök - lgh 1

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 395 000 kr (Fast pris)
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea40 m²
 • Lägenhetsnummer2 / 1002
 • Våningsplan1 / 3
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

 • Lägenhet 1Lägenhet 1 - SÅLD
  1 rok om ca 35 m².
  Pris: Såld
  Månadsavgift: 2.442kr
  Med egen entré och där tilliggande caféveranda kommer du in i en hall med plats för klädavhängning och förvaring. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rum. Badrummet har kaklade väggar och är utrustat med dusch, WC och handfat. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring.
 • Lägenhet 2Lägenhet 2
  2 rok om ca 40 m².
  Pris: 1.395.000kr
  Månadsvgift: 2.671kr
  Med delad entré tillsammans med lägenheten som ligger en våning upp kommer du in i en hall med plats för klädavhängning och förvaring. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rummen. Badrummet har kaklade väggar och är utrustat med dusch, WC och handfat. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring.
 • Lägenhet 3Lägenhet 3
  5 rok om ca 183 m².
  Pris: 4.595.000kr
  Månadsvgift: 8.800kr
  Med delad entré tillsammans med lägenhet 2 tar du dig upp i trappan och in i denna extravaganta tvåvåningslägenhet. När du kommer in i lägenheten möts du av en hall om förgrenar mot kök, WC, trappa till vindsrummet och i förlängningen två sovrum, vardagsrum och det stora badrummet. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och eklaminatgolv i kök och rummen. Lägenheten har härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. På första våningsplanet är det kök, matrum, vardagsrum, två sovrum, wc, och badrum med badkar och WC. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring, arbetsbänkar som inbjuder till bakning och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring. Från hallen finns trappan upp till vindsrummet vilket är om ca 62m2 golvyta. Här uppe finns ett helkaklat modernt badrum med dusch och WC samt att det finns förberett för ett pentry. Detta härligt stora rum med fönster mot Storsjön inbjuder till fest eller ateljé om man önskar det! Önskar man att disponera rummen på första våningen för representation, passar detta rum perfekt som sovrum och eget krypin.
 • Lägenhet 4Lägenhet 4
  4 rok om ca 114 m².
  Pris: 3.575.000kr
  Månadsvgift: 6.846kr
  Med delad entré tillsammans med lokalen tar du dig upp i trappan och in i denna extravaganta tvåvåningslägenhet. När du kommer in i lägenheten möts du av en hall om förgrenar mot kök, WC, trappa till vindsrummet och ett av våningsplanets rum. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och eklaminatgolv i kök och rummen. Lägenheten har härlig rymd, höga fönster med fantastiskt ljusinsläpp, kakelugn, stuckaturer i tak och tidstypiska detaljer men ändå modernt med hög klass. På första våningsplanet är det kök, matrum, vardagsrum, sovrum, rum förberett för tvättstuga, badrum med dusch och WC. Köket från Ballingslöv har gott om förvaring, arbetsbänkar som inbjuder till bakning och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. Lägenheten har gott om garderober till förvaring. Från hallen finns trappan upp till vindsrummet vilket är om ca 30m2 golvyta. Här uppe finns ett helkaklat modernt badrum med dusch och WC. Detta härligt stora rum med fönster mot Storsjön inbjuder till fest eller ateljé om man önskar det! Önskar man att disponera rummen på första våningen för representation, passar detta rum perfekt som sovrum och eget krypin.
 • Lägenhet 5 - GrändhusetLägenhet 5 - Grändhuset - SÅLD
  4 rok om ca 114 m².
  Pris: Såld
  Månadsavgift: 4.203kr
  Denna byggnad är fristående från huset och säljes med färdigställt yttre. Det inre är ej färdigställt utan ger köparen stora möjligheter till att anpassa det till sitt eget drömboende. På entréplanet av detta hus finns hall med plats för avhängning, trappa upp till övervåningen med trappförråd därunder, kök med vedspis, badrum med dusch och wc, sovrum/matrum och vardagsrum med kakelugn. På övre plan finns två sovrum samt ett badrum. OBS! I denna lägenhet ingår inte uppvärmningskostnad. Huset har egen uppvärmning friställt från föreningen i övrigt. Huset har direktverkande el samt en luft/luftvärmepump.
 • Lägenhet 6 - GårdshusetLägenhet 6 - Gårdshuset - SÅLD
  2 rok om ca 52 m².
  Pris: Såld
  Månadsavgift: 3.399kr
  Nyproducerad lägenhet i två plan. Välkomnande entré med plats för klädavhängning. Från hallen är det öppet upp mot nock och här går trappan upp till loftet. Loftet är perfekt som sovrum om så önskas. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rum. På entréplan vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, köket från Ballingslöv avgränsas mot vardagsrumsdelen med en barbänk. Köket har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. På entréplanet finns också badrummet vilket har kaklade väggar och är utrustat med dusch, wc och handfat.

  Denna lägenhet är belägen i gårdshuset, lägenheten är nyproducerad och har hög standard en praktisk planlösning i två plan.
 • Lägenhet 7 - GårdshusetLägenhet 7 - Gårdshuset - SÅLD
  2 rok om ca 52 m².
  Pris: Såld
  Månadsvgift: 3.399kr
  Nyproducerad lägenhet i två plan. Välkomnande entré med plats för klädavhängning. Från hallen är det öppet upp mot nock och här går trappan upp till loftet. Loftet är perfekt som sovrum om så önskas. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, klinkergolv i hall och lamellparkettgolv i kök och rum. På entréplan vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, köket från Ballingslöv avgränsas mot vardagsrumsdelen med en barbänk. Köket har gott om förvaring och bra maskinell utrustning såsom spis med induktionshäll, varmluftsugn, Micro och diskmaskin. På entréplanet finns också badrummet vilket har kaklade väggar och är utrustat med dusch, WC och handfat.

  Denna lägenhet är belägen i gårdshuset, lägenheten är nyproducerad och har hög standard en praktisk planlösning i två plan.

Byggnad

 • HissUnknown
 • Våningsplan1 / 3
 • Fönster2-glasfönster
 • UppvärmningFjärrvärme (elvärme i Grändhuset)
 • Övriga byggnaderDet finns källarförråd tillhörande samtliga lägenheter samt ett förråd i gårdshuset för cyklar och etc.
 • RenoveringarFastigheten har genomgått en total förändring under de senaste åren.
  Samtliga lägenheter har vitvaror från Siemens (köksfläktar från Swecon Case). Porslin och badrumsinredning från IFÖ, blandare från FM Mattsson. Det kommer att finnas tvättmaskin i samtliga lägenheter.
 • TVTV via Internet (mot eget abbonemang)
 • InternetBredband. (Internet mot eget abbonemang)

Förening

 • NamnBryggaren 4
 • Allmän informationFöreningen bildades våren 2017 och är belägen på Köpmangatan 32 och Biblioteksgatan 3 A och 3B. Byggnaderna har under de senaste åren genomgått stora renoveringar samt att man tagit fram och återskapat samt att man byggt nytt och anpassat efter dagens standard.

  Bebyggelsen på fastigheten Bryggaren 4 som idag är Brf Bryggaren 4 är en av få kvarvarande gårdar i Östersund där både bostadshusen och uthusen finns bevarade. Byggnaden med adress Köpmangatan har en enhetlig tidstypisk arkitektur och grändhuset är troligen det äldsta av husen på denna fastighet. När gårdshuset uppfördes är osäkert men vid en tidigare inventering av museet så finns en uppgift som anger 1860 men ett frågetecken har satts bakom årtalet. Bara genom dessa korta ord inser man att dessa byggnade har ett historsikt värde och med moderniseringen som skett kommer husen att bevaras och leva vidare i många decenier till.

  På fastigheten finns tre byggnader som alla inrymmer bostadslägenheter. I byggnaden med adress Köpmangatan har man renoverat upp och återskapat rum och planlösningar utifrån hur huset sett ut förr men med en modern anpassning. Här finns: 1st 4:a, 1st 6:a, 1st 1:a och 1st 2:a. I gårdshuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 2st nyproducerade spegelvända 2:or i två plan. I byggnadens förlängning finns en äldre del av gårdshuset bevarat och där finns ett gemensamt förråd för cyklar och etc. I Grändhuset med adress Biblioteksgatan 3 finns 1 lägenhet innehållande 5 rok.
 • MarkägareJa
 • Månadsavgift2 671 kr, Månadsavgifter från 2442kr/månad
  LGH 1: 2442kr/månad. LGH 2: 2671kr/månad
  LGH 3: 8800kr/månad. LGH 4: 6846kr/månad
  LGH 5: 4203kr/månad. LGH 6: 3399kr/månad
  LGH 7: 3399kr/månad.
 • Andel av årsavgift8.4112 %
 • Andel i BRF8.4112 %

Ekonomi

 • Månadsavgift2 671 kr, Månadsavgifter från 2442kr/månad
  LGH 1: 2442kr/månad. LGH 2: 2671kr/månad
  LGH 3: 8800kr/månad. LGH 4: 6846kr/månad
  LGH 5: 4203kr/månad. LGH 6: 3399kr/månad
  LGH 7: 3399kr/månad.

Omgivning

Övrigt

 • InformationFasta priser
  I detta fall är det fasta priser som gäller för fösäljningen. Även om ett fast pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas och till vem.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Karta

Intresseanmälan

Köpmangatan 32, Centralt

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.