Såld

Konstapelgränd 36, Körfältet

Slutpris
565 000 kr
Boarea
62 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 745 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1972

2:a på Körfältet - Modernt och trivsamt med nyrenoverat kök!

Välkommen till en smakfullt renoverad och mycket trivsam lägenhet med bästa tänkbara läge på Körfältet! Här bor man endast 1/2 trappa upp i lugna kvarter med en härlig utsikt över grönområde från den stora balkongen.

Lägenheten är ljus och modernt inredd med ljusa ytskikt och har många stora fönster vilka ger ett mycket generöst ljusinsläpp. I det ljusa vardagsrummet med ny snygg ekparkett finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Den stora balkongen bjuder på både utsikt över grönområde och härlig eftermiddags- och kvällssol. Köket är lägenhetens hjärta och totalrenoverades 2008. Den smakfulla inredningen i ek och rostfritt med mörkgrått kakel och platsbyggt vinställ skapar en rustik och mycket hemtrevlig känsla. Kring köksbordet ryms flera glada vänner och den eleganta fondtapeten i svart och grått pryder en av köksväggarna. Sovrummet är ljust och rymmer gott och väl en dubbelsäng. Här finns även en praktisk och snygg garderobsvägg med luckor i ek och frostat glas. Den lilla klädkammaren har fått en kinainspirerad tapet och inretts till ett smart hemmakontor. Här trivs man!

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Här finns innetorget Reveljen med pizzeria, trafikskola och bageri. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varm korv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Gymnasieskolan Palmcrantz ligger i närheten och det tar endast en minut att gå till busshållplatsen.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Kök från 2008

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.