Kommande

Konstapelgränd 34, Körfältet

Accepterat pris
900 000 kr
Boarea
67 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 934 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1972

Möjligheternas 2:a med stor balkong!

Välkommen in i en mycket väldisponerad 2:a med rymlig planlösning och balkong i sydväst! Här finns möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa just ditt drömboende! Köket är rymligt och praktiskt med gott om förvaring, arbetsytor och matplats för 4-6 personer. I vardagsrummet ligger det ett vackert parkettgolv i original och det finns gott om plats för både soffa och matsalsmöbel om så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som bjuder på sol hela dagen och eftermiddagen. Här sitter man gärna med en god vän till timmen blir sen! Lägenhetens sovrum är stort med plats för dubbelsäng, en klädkammare finns i anslutning med möjlighet att skapa din alldeles egna Walk In Closet.

Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Här finns innetorget Reveljen med pizzeria, trafikskola och bageri. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varm korv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Bilder

 • Konstapelgränd 34
 • Lekplats på innergården

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris900 000 kr
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea67 m²
 • Lägenhetsnummer48 / 1102
 • Våningsplan2 / 2
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningHALL
  Välkommen in till hallen som tar er till samtliga rum i lägenheten. Till höger finns klädavhängning via hatthylla samt i en garderob. I hallen finns också ett linneskåp. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är målade i vitt.

  KÖK
  Traditionellt kök med ljusa luckor med speglar. Rostfri diskbänk med vitt kakel på väggen. Kökets maskinella utrustning består av 70 cm spis, fläkt och fullstor kyl och en mindre frys. Ett rymligt dubbel-städskåp finns också här. Här är lättmöblerat med stor matplats vid fönstret. På golvet ligger samma plastmatta som i hallen.

  VARDAGSRUM
  Stort vardagsrum med parkettgolv och väggar målade i varm nougat ton. Genom ny balkongdörr nås balkong som vetter mot sydväst, fantastiskt läge utan insyn. Här finns plats finns för mindre matgrupp eller loungemöbler. Varma sommardagar kommer markisen till sin rätt.

  SOVRUM
  Från hallen nås sovrummet som har utrymme för dubbelsäng. På golvet ligger en plastmatta och väggarna går i nougat, samma enhetliga kulör som i vardagsrummet. Praktisk förvaring finns i klädkammaren med hyllplan och klädstång.

  BADRUM
  Badrum med plastmatta på golv och väggar. Badrumsinredningen består av tvättställ med belyst spegelskåp, dusch och wc-stol.

Byggnad

 • Byggår1972
 • TypFlerbostadshus
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 2
 • Fönster3-glasfönster
 • Övriga byggnaderFörråd ingår till lägenheten. I övrigt har man tillgång till tvättstugor och grovtvättstugor, cykelförråd, hobbyrum, uthyrningsrum och vallabod.
 • TVKabel-TV
 • InternetBredband
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital121

Förening

 • NamnHSB`s Brf Konstapeln
 • Allmän informationHSB´s Brf Konstapeln är en stor bostadsrättsförening med sammanlagt 14 bostadshus med adresserna Konstapelgränd 1-35 och 2-36. I föreningen finns 226 lägenheter med bostadsrätt och 34 lokaler med hyresrätt. Alla som bor inom föreningen har tillgång till övernattningsrum med pentry och toalett, nyrenoverat hobbyrum, cykelrum, vallabod, pallkragar för egen odling m.m.
 • MarkägareNej
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift573 kr
 • Renoveringar2018 Byte till närvarobelysning i källare. Målning av vissa källargolv. Lagning av husfasader.
  2019 OVK-besiktning. Målning av källarnedhgångar. Målning av bröstningar och balkongfronter samt miljöhusen.
  Utbyggnad av nya motorvärmarplatser. Förbättring av belysning mellan garagen. Påbörjat fågelsäkring på
  fasaderna. Bytt dörrar till miljöhusen. Bytt cirkulationspumpar i undercentraler.
  2020 Byte av värmekulvert mellan husen. Elbilsplatser installerade. Byte av ledstänger till trä i trapphusen.
  Asfaltering framför entreer. Målning av källargångar.
  2021 Byte av lägenhetsdörrar. I samband med det är även lås utbytta.
  2022 Fortsätter med att byta lås i källargångar (plåtdörrar).
  Reparation av tak där det behövs.
  Målning påbörjad av innertak vid entréer
 • Månadsavgift3 934 kr, I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
 • Andel av årsavgift0.3958 %
 • Andel i BRF0.3958 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen är välskött och har en stabil ekonomi.
  Avgiften höjdes med 2% för 2022.
 • Indirekt nettoskuldsättning23 736 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift3 934 kr, I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
 • Elektricitet150 kr/månad
 • Försäkring100 kr/månad
 • Personer i hushåll1
 • KommentarObservera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.
  Föreningen har så kallad gemensamhetsel. Detta innebär att föreningen står för abonnemangskostnaden och att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin egen elförbrukning. Denna läses av och läggs på månadsavgiften.
 • Driftkostnad250 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationAccepterat pris
  Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 20-40% av annonskostnaden exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Konstapelgränd 34, Körfältet

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.