Såld

Karl Johans Väg 36, Grytan – Brunflo

Slutpris
875 000 kr
Tomtarea
114 190 m²
Typ
Villatomt
Upplåtelseform
Friköpt

Mindre lantbruksfastighet i Grytan!

Varmt välkomna till denna stora och trivsamma tomt i Grytan med många olika möjligheter. Fastigheten är klassad som lantbruk och ligger med ett fint läge intill Karl Johans Väg. Fördelningen av marken är ca 10 Ha skog och 2 Ha åkermark. Den totala skogsvolymen är 400 m3sk. Ett positivt förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus, med tillhörande dubbelgarage, och lämplig utfartsväg samt VA-lösning finns. Med närhet till både Brunflo, Östersund och natur och kulturmiljö är detta ett mycket bra läge.

Närmaste skola och förskola finns i Brunflo. Här finns fem kommunala förskolor, en enskilt driven förskola i Ångsta samt öppen förskola för småbarnsföräldrar. I Brunflo finns tre kommunala grundskolor. På Sörgårdsskolan finns förskoleklass upp till tredje klass, Storvikenskolan har förskoleklass till femteklass och på Kastalskolan går barnen upp till årskurs nio. I Brunflo finns också två livsmedelbutiker, två bensinstationer,

banker, butiker, ishall, badhus och elljusspår. I Ångsta finns Storsjöbygdens golfklubb som har en 18-håls bana och en 9-håls kortbana. E 14 tar er direkt till Östersund. Från Brunflo går det också att åka den gamla vägen via Ope som erbjuder separat och fin cykelväg större delen av vägen. Kollektivtrafiken erbjuder bussar som går ofta till Östersund.

Ta chansen att bygga nytt på en lantbruksfastighet med närhet till natur och vatten. Med ett högt och fint läge och endast 10 minuter från Östersund och gångavstånd in till Brunflo blir det inte bättre!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Välkomna till Karl Johans Väg 36
  • Vy över tomten
  • Vy över tomten
  • Vy över tomten
  • Vy över tomten
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.