Kommande

Kanslihusgränd 6, Stadsdel norr

Accepterat pris
3 350 000 kr
Boarea
82 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 812 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017

Central lägenhet som har dubbla inglasade balkonger med fantastisk utsikt.

Nu kan vi med stor glädje presentera denna mycket attraktiva lägenhet som har dubbla inglasade balkonger med fantastisk utsikt mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. Balkongerna som står öppen från tidig vår till sen höst har sol från tidig förmiddag till sent på kvällen. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och mycket trevlig atmosfär som inbjuder till både släktmiddagar och middag i goda vänners lag.

Välkomna in och känn er som hemma i denna härliga lägenhet som har stora sällskapsutrymmen med ett modernt trivsamt kök och generösa fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet har ni tillgång till en stor möblerbar inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier där ni kan koppla av och njuta av utsikten mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. I master bedroom finns utgång till ytterligare en inglasad balkong med kvällssol. Stort badrum med duschhörna samt praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens andra sovrum har stort fönster med trevlig utsikt och mycket bra ljusinsläpp. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni i lugnt område bara något kvarter från stadskärnan och stadens puls med restauranger och butiker. Här är det närhet till det mesta som Mittuniversitetet, Östersunds skidstadion, fotbollsplaner vid Jämtkraft arena och Östersunds arena som erbjuder hockey, gymnastik och bandy. På stadsdel norr finns även ett Ica Maxi.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Planlösning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris3 350 000 kr
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea82 m²
 • Lägenhetsnummer12
 • Våningsplan4 / 4

Byggnad

 • Byggår2017
 • HissJa
 • Våningsplan4 / 4

Förening

 • NamnBrf Översten
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift525 kr
 • Månadsavgift4 812 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber för bredband och tv. Individuell mätning och debitering sker av varmvatten och hushållsström.
 • Andel i BRF2.4157 %
 • Indirekt nettoskuldsättning1 073 048 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift4 812 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber för bredband och tv. Individuell mätning och debitering sker av varmvatten och hushållsström.
 • Elektricitet300 kr/månad
 • Vatten & Avlopp150 kr/månad
 • Försäkring100 kr/månad
 • KommentarUppskattade driftskostnader.

  Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal, användning och övriga omständigheter.
 • Driftkostnad550 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Kanslihusgränd 6, Stadsdel norr

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.