Budgivning pågår

Kanslihusgränd 6, Stadsdel norr

Accepterat pris
2 950 000 kr
Boarea
82 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
6 256 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017
Högsta bud
2 600 000 kr
Visa alla
 • Budgivare 2 ons 17 april, 16:26
  2 600 000 kr
 • Budgivare 3 ons 17 april, 15:07
  2 550 000 kr
 • Budgivare 2 tis 2 april, 13:46
  2 500 000 kr

Central lägenhet som har dubbla inglasade balkonger med fantastisk utsikt.

Nu kan vi med stor glädje presentera denna mycket attraktiva lägenhet, på plan 4 högst upp i fastigheten med hiss, som har dubbla inglasade balkonger med fantastisk utsikt mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. Balkongerna som står öppen från tidig vår till sen höst har sol från förmiddagen till sent på kvällen. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och mycket trevlig atmosfär som inbjuder till både släktmiddagar och middag i goda vänners lag.

Välkomna in och känn er som hemma i denna härliga lägenhet som har stora sällskapsutrymmen med ett modernt trivsamt kök och generösa fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet har ni tillgång till en stor möblerbar inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier där ni kan koppla av och njuta av utsikten mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. I master bedroom finns utgång till ytterligare en inglasad balkong med kvällssol. Stort badrum med duschhörna samt praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens andra sovrum har stort fönster med trevlig utsikt och mycket bra ljusinsläpp. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni i lugnt område bara något kvarter från stadskärnan och stadens puls med restauranger och butiker. Här är det närhet till det mesta som Mittuniversitetet, Östersunds skidstadion, fotbollsplaner vid Jämtkraft arena och Östersunds arena som erbjuder hockey, gymnastik och bandy. På stadsdel norr finns även ett Ica Maxi.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Planlösning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris2 950 000 kr (Accepterat pris)
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea82 m²
 • Lägenhetsnummer12
 • Våningsplan4 / 4
 • TillträdesdatumTillträde enligt överenskommelse.

Interiör

 • RUMSBESKRIVNINGPLANLÖSNING
  Lägenhet som erbjuder högt vackert läge med fantastisk utsikt över sjö och fjäll från två möblerbara inglasade balkonger. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Ballingslövkök med ljusa köksluckor och bra standard på alla köksmaskiner. Två rymliga sovrum samt badrum med duschvägg och tvättmaskin och torktumlare. Bra utrymme för ytterkläder.

  KÖK
  Kök i öppen planlösning mot vardagsrum som ger en härlig rymd och atmosfär. Plats för matbord för frukost och middag med familjen samt möjlighet till matsalsbord i del av vardagsrummet. Stilrent Ballingslövkök med gott om förvaringsutrymmen i lådor och överskåp med dämpning. Bardel mot vardagsrummet. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Vitt liggande kakel ovanför köks- och diskbänkar. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt diskmaskin. Enhetligt trägolv i kök, vardagsrum, anslutande hall samt i de båda sovrummen.

  VARDAGSRUM
  Stort lättmöblerat vardagsrum med trägolv, målade väggar samt generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Utgång till inglasad möblerbar balkong som har skjutbara glaspartier och fantastisk utsikt över Storsjön och delar av Oviksfjällen.

  MASTER BEDROOM
  Master bedroom har trägolv, målade väggar och garderobsvägg. Utgång till inglasad möblerbar balkong med skjutbara glaspartier där ni kan sitta och njuta av utsikten och rikligt med kvällssol.

  SOVRUM 2
  Sovrum som har trägolv, målade väggar och stort fönster med trevlig utsikt.

  BADRUM
  Badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med duschvägg av glas, tvättställ med två lådor, spegelskåp och wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk och två överskåp med förvaring.

  HALL
  Hall som har klinkergolv vid entrén och bra utrymme för ytterkläder.

Byggnad

 • Byggår2017
 • HissJa
 • Våningsplan4 / 4
 • Fönster3-glasfönster isoler
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderTill lägenheten hör ett stort förråd som finns ute på gården. Byggnaden har garage i källaren samt cykelförråd.
 • TVBasutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
 • InternetFöreningen har gruppanslutning via fiber för bredband, tv och telefoni.

Förening

 • NamnBrf Översten
 • Allmän informationBostadsrättsföreningen Översten består av 48 lägenheter i varierande storlekar från 32 till 117 kvm. I källarplanet finns parkeringsgaraget där du tryggt parkerar bilen och tar hissen upp till din våning.
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift573 kr
 • Månadsavgift6 256 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber för bredband och tv. Individuell mätning och debitering sker av varmvatten och hushållsström.
 • Andel i BRF2.4157 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen har beslutat om att höja månadsavgiften med 30% fr o m 2024-01-01 p g a villkorsändring av en del av föreningens bostadslån. Om det blir aktuellt med någon ytterligare mindre höjning framöver beror på ränteutvecklingen och när i tiden som lånen skall villkorsändras.
 • Indirekt nettoskuldsättning1 073 048 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
 • Gemensamma utrymmenI källarplanet finns cykelförråd. På gården finns förrådsbyggnad med förråd och cykelrum.
 • ParkeringFöreningen har garage i källaren och till det är det seperat kö. Förnärvarande är det 4 i kö per 2023-07-05. Garageplats kostar 850 kr/ månad. Föreningen har även p-platser. Till de är det förnärvarande ingen kö. p-plats kostar 450 kr/ månad.

Ekonomi

 • Månadsavgift6 256 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber för bredband och tv. Individuell mätning och debitering sker av varmvatten och hushållsström.
 • Elektricitet300 kr/månad
 • Vatten & Avlopp150 kr/månad
 • Försäkring100 kr/månad
 • KommentarUppskattade driftskostnader.

  Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal, användning och övriga omständigheter.
 • Driftkostnad550 kr/månad

Omgivning

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Kanslihusgränd 6, Stadsdel norr

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.