Såld

Hovermo 242, Oviken

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea / Tomtarea
94 / 2 169 m²
Rum
6 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1970

Välskött permanent- eller fritidsboende med strandnära läge vid Storsjön!

I vacker landsbygd i populära Ovikstrakten ligger denna fastighet med strandnära läge där ni har tillgång till skoterleder, båtplats, grillplats och altan vid Storsjöns strand. Bostadshus med tillhörande gäststuga som har omsorgsfullt renoverats för att skapa ett mycket trivsamt boende. Här bor ni i populär bygd med närhet till både sjö och den Jämtländska fjällvärlden.

Välkomna in i detta bostadshus som håller en mycket bra standard för användning som permanentboende. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med generösa fönsterpartier mot Storsjön. Plats för stort matbord som rymmer både släkt och vänner. Stor braskamin som sprider en härlig värme i sällskapsutrymmena. Utgång till en fantastisk altan som har plats för både matgrupp och loungemöbel. Njut av lugnet och utsikten mot Storsjön. På entréplanet finns också ett sovrum och allrum. Källarplanet har allrum med braskamin som sprider en härlig värme. Två sovrum med gott om bäddar. Stort badrum samt tvättstuga och praktiska förvaringsutrymmen. Trivsam rymlig gäststuga med vidbyggt förråd. Byggnaderna är i mycket gott skick där dräneringen i källaren har förbättrats, nya stammar för vatten och avlopp i källaren och ny vattenpump som renoverades 2022 samt UV-filter.

Hovermo ligger strategiskt mellan Myrviken med närhet till bra service. Till centralorterna går det landsortsbussar och vägen är i mycket bra skick. Här bor ni i lantlig härlig miljö med mycket ängs- och åkermark. Vid Storsjön finns både bad och fiske möjligheter. I Persåsen finns Wikners konsthantverk med restaurang och en mycket populär kälkbacke.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.