Såld

, Höglekardalen Hovde

Slutpris
1 725 000 kr
Tomtarea
1 608 m²
Rum
3 R.O.K.
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2012

Nyckelfärdiga fjällstugor med ski-in/ski-out i Hovde!

Storsjömäklarna har nöjet att erbjuda två trevliga och välplanerade fällstugor med full takhöjd, kamin och ski-in/ski-out läge. Dessa välplanerade stugor erbjuder det mesta man kan önska av en fjällstuga. Här har ni möjlighet att förvärva en nybyggd stuga med bra läge till en låg kostnad. Husen uppförs på en riktigt bra tomt i nedre delen av det nya tomtområdet i Hovde. Flera stugor är under uppförande i området och försäljningen av tomter är i full gång.

Den solsäkra tomten bjuder på en fantastisk utsikt över dalen samt närhet till semesterbyn och all den service det innebär så som affär, skiduthyrning och en riktigt trevlig restaurang. Här kan du parkera bilen under din fjällvistelse och i stället använda skidor och fötter som främsta transportmedel, oavsett om du ska till pisten eller till afterskin!

Samtliga rum har full takhöjd med vitlaserad panel och tillsammans med de stora fönstren och ljusa enhetliga ytskikt upplevs rummen som mycket rymliga och trivsamma. Stugan har en modern öppen planlösning med två sovrum och ett fint praktiskt kök placerat intill storstugan. Storstugan har försetts med stora höga fönster och härifrån bjuds man på en härlig utsikt över dalen. Här finns också en snygg modern kamin som sprider ett härligt sken när mörkret sänker sig över fjället.

Från storstugan, via en glasförsedd altandörr, nås stugans fina och solsäkra veranda som ligger i bästa sydvästläge. Här finns det plats för både altanmöbler och grillar utan att det känns trångt. Här kan det vara skönt att slappna av med en god bok i solskenet efter en dag i pisterna eller varför inte ha en egen liten afterski!

Stugorna produceras under de bästa förutsättningarna i en varm och torr husfabrik utanför Östersund. I två delar transporteras de sedan upp till Höglekardalen där den slutgiltiga monteringen sker. Stugornas badrumsvägg är förberred för att man enkelt ska kunna bygga till en kombinerad skidbod och bastu vid entrén.

Välkommen med din intresseanmälan!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
 • Välkommen till Hovde
 • Sovrum
 • Sovrum
 • Braskamin i storstugan
 • Storstuga/kök
 • Storstuga
 • Entré/hall
 • Badrum
 • Tomterna har sol från morgon till kväll
 • Fastighetskarta
 • Pistkarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.