Såld

Hegled 122, Fannbyn

Slutpris
400 000 kr
Tomtarea
5 621 m²
Typ
Villatomt
Upplåtelseform
Friköpt

Stor tomt på "Annersia" med trivsamt läge och förhandsbesked för hästgård!

Stor tomt i vackra Hegled by omgiven av skog, åkermark och en porlande bäck som granne. Viss utsikt mot Storsjön och fjällen bjuds man också på. Tomten ligger i en levande landsbygd med bondgårdar och en hästgård i närheten.

Fastigheten har fått dispens från strandskyddet och ett förhandsbesked för nybyggnation av enbostadshus, garage och stall. Byggnader ska anpassas till landskapsbilden och områdets befintliga byggnader med avseende på material, form och färgsättning.

Hegled är en vacker by belägen på "Annersia" med närhet till Andersön, Norderön och ca 15 min med bil in till Östersund. Perfekt läge med nära avstånd till Storsjöns strand, skid- och vandringsspår samt Bydalsfjällen om man vill åka utför. Många fina turvägar finns i området för den som har häst. I Fannbyn/Hegled finns trevliga Brunkulla gård med café och gårdsupplevelser. Här finns ett aktivt byalag med trevliga sammankomster för hela familjen. På Norderön finns Tivars gård som har gårdsmejeri och restaurang. På Andersön finns fina vandringsleder runt ön och hit cyklar man på 10 min. Busshållplats finns i närområdet och Böle byskola med fritidshem och restaurang.

Ta chansen att förverkliga din dröm att bygga nytt i ett lantligt och lugnt läge men ändå med närheten till stadens puls!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Hegled omgivning
  • Hegled omgivning 2
  • Hegled omgivning 3
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.