Såld

Grytan 444, Brunflo

Slutpris
365 000 kr
Tomtarea
1 358 m²
Typ
Villatomt
Upplåtelseform
Friköpt

Trivsam tomt i Grytan med utsikt över Storsjön!

Välkommen till en stor och trivsam tomt i Grytan med härlig utsikt över landskapet och Storsjön. Tomten ligger med ett högt och fint läge och är 1 358 kvm stor. Ett positivt förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus och lämplig utfartsväg samt VA-lösning finns. Med närhet till både Brunflo, Östersund och natur och kulturmiljö är detta ett mycket bra läge.

Närmaste skola och förskola finns i Brunflo. Här finns fem kommunala förskolor, en enskilt driven förskola i Ångsta samt öppen förskola för småbarnsföräldrar. I Brunflo finns tre kommunala grundskolor. På Sörgårdsskolan finns förskoleklass upp till tredje klass, Storvikenskolan har förskoleklass till femteklass och på Kastalskolan går barnen upp till årskurs nio. I Brunflo finns också två livsmedelbutiker, två bensinstationer,

banker, butiker, ishall, badhus och elljusspår. I Ångsta finns Storsjöbygdens golfklubb som har en 18-håls bana och en 9-håls kortbana. E 14 tar er direkt till Östersund. Från Brunflo går det också att åka den gamla vägen via Ope som erbjuder separat och fin cykelväg större delen av vägen. Kollektivtrafiken erbjuder bussar som går ofta till Östersund.

Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Med ett högt och fint läge och endast 10 minuter från Östersund och gångavstånd in till Brunflo blir det inte bättre!

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Grytan 444
  • Grytan 444
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.