Såld

Grytan 438, Grytan – Brunflo

Boarea / Biarea / Tomtarea
191 / 33 / 2 063 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1979

Rymlig familjevilla med lantlig omgivning

Högt och fint läge med lantlig omgivning men ändå "nära till allt". I populära Grytan bor du med smidigt pendlingsavstånd till både Östersund och Brunflo, vill man ta bussen är hållplatsen en kort promenad från huset. Ny bergvärmepump och dubbelgarage är stora fördelar liksom de stora ytorna så hela familjen får plats. Här finns allt du behöver för lugn och ro samt en smidig vardag.

Huset har generösa ytor med ett plan och källare i suterräng. Entréplan med fint kök, öppen planlösning med bar mot vardagsrummet och en trivsam del för matplats. Ett extra plus i köket är det stora skafferiet. Från vardagsrummet kommer du ut i ett riktigt trevligt uterum som går att nyttja från tidig vår till sen höst. Solen ligger på hela dagarna och det finns även en altandel där du kan grilla på sommarkvällarna. Vidare fördelas huset med två fullstora sovrum, dubbla klädkammare samt ett fräscht badrum på samma plan. Därefter har suterrängplanet ytterligare två stora sovrum, toalett, tvättstuga, bastu, gillestuga och ett gammalt fotorum perfekt för plantering av växter. Trädgården är komplett med ett fint växthus på framsidan, stor gräsmatta och både bärbuskar och äppelträd.

Bergvärmepumpen installerades i december -23 som hittills uppskattas att sänka förbrukningen till viss del. Dubbelgaraget har luftvärmepump och kan varmställas om så önskas. Vid husknuten finns en stor carport som rymmer en husbil.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Lia Björk

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2423365
E-post
Kostnadsfri värdering

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.