Såld

Gåsenvägen 7, Torvalla / Ängsmon

Slutpris
1 530 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
127 / 5 / 169 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1982

Radhus med uterum i barnvänliga Fjällmon!

Välkommen till detta trevliga radhus med lugnt läge i barnvänliga Fjällmon med närhet till skolor och dagis. Läget i området är perfekt då insynen är ytterst begränsad tack vare tomtens anslutning till ett luftigt skogsparti. Radhuset ingår i en välskött samfällighet vilken sköter om snöskottning, sandning och andra praktiska detaljer. I närheten finns lekplatser med gungor och sandlådor dit barnen kan springa själva. Ett stenkast bort finns en gräsbeklädd fotbollsplan med skogen strax intill. Dessutom finns anslutning till skidspår och bra bussförbindelser. Perfekt för barnfamiljen!

Huset är i gott skick och har väl genomtänkta kvadratmetrar fördelade på två plan. Här finns också en stor inglasad altan med infravärme som förlänger utesäsongen och gör att man får ytterligare en sällskapsrum en stor del av året. På altanen finns gott om plats för både grill och många vänner kring bordet!

Entréplanet har en välkomnande hall med golvvärme och plats för klädavhängning. På entréplanet finns även duschrum med wc, tvättstuga, ljust kök med matplats och stort, lättmöblerat vardagsrum. Från vardagsrummet nås den inglasade altanen och trädgården. Övre plan har fyra renoverade sovrum, samtliga med stilrena tapeter och ny askparkett på golven. Ett av sovrummen är något större med snygg garderobsvägg med skjutdörr i björk. Även här finns ett badrum som är delvis renoverat och har badkar.

Tomten har ett perfekt solläge och gränsar mot skogsbeklädd allmänning vilket gör att den upplevs som stor och luftig. En härlig gräsmatta och fina planteringar gör tomten till en trivsam plats för både stora och små. Gården på framsidan av huset är snyggt stensatt och här finns två stycken förråd varav ett är varmbonat. Till fastigheten hör också ett garage med plats för en bil samt ett rymligt förråd.

Området är barnvänligt och i Torvalla finns de tre kommunala förskolorna Blåhammaren, Lillfjället och Ottfjället samt föräldrakooperativet Trädet. Skolor i området är Fjällängskolan ( F-5), Mimergården åk F-5, Ängsmogården åk F-9 samt Torvallaskolan (6-9). Närmaste matvarubutik finns i Torvalla centrum som ligger ca 10 minuters promenad från radhuset. I Torvalla centrum finns också frisör, kyrka, restaurang och hälsocentral m.m. För den hästintresserade finns Djur & Kulgården som erbjuder ridning för både stora och små.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Gåsenvägen 7!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.