Såld

Frösövägen 18A, Frösön

Slutpris
830 000 kr
Boarea
72 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 710 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1949

3:a på Frösön - Ljus och fräsch med perfekt läge!

Med perfekt läge på Frösön ligger denna trevliga och fräscha lägenhet i en stabil och trivsam bostadsrättsförening. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och runt knuten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen.

Lägenheten har renoverats i omgångar och har genomgående nya ytskikt. Samtliga rum har neutrala ljusa färger och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket har kvar sin originalinredning anno 1949 med lutande överskåp i retrostil. Dessa har fräschats upp på ett mycket lyckat sätt med ljusgul färg på luckorna och gråmålade handtag. Det större sovrummet har nya fullhöga dubbelgarderober som placerats på ett genomtänkt sätt vilket får rummet att upplevas som extra rymligt. Vardagsrummet har ny ekparkett och utgång till balkongen med vindskydd och trätrall. Härifrån är det en härlig utsikt över Badhusparken och Östersund dag som kväll!

Här bor man också granne med "linbaneparken" som förr var en gammal handelsträdgård. Numera finns här linbana, rutschkana, pulkbacke och vinbär! Detta är en mycket populär samlingsplats för barnen i området. Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Frösövägen 18 A!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.