Såld

Frösövägen 13, Frösön

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
105 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
4 647 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1954

5:a på Frösön - Med storslagen utsikt över Storsjön och Östersund!

Endast en trappa upp ligger denna välplanerade gavellägenhet med bästa läge på Frösön! En generös takhöjd i kombination med ljusa ytskikt och stora fönster gör detta till en mycket ljus och trivsam lägenhet. Tvärs över gatan på bekvämt avstånd ligger Tages.

Vardagsrummet ligger i fil med matrummet och tillsammans bjuder dessa rum på fönster i tre väderstreck vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Mellan de båda rummen finns en större öppning med vackra skjutdörrar i björk och det vackra parkettgolvet i ek flyter elegant mellan de båda rummen utan onödig tröskel. Vardagsrummet har ett härligt stort fönster mot Storsjön och Östersund vilket bjuder på en storslagen utsikt över hela staden, vattnet och Badhusparken. Här finns också en av utgångarna till den rymliga balkongen med högt och fritt läge. I vardagsrummet finns också ett burspråk med fönster mot väster samt en vacker vitputsad öppen spis.

Matrummet ligger i direkt anslutning till och erbjuder plats för ett större matsalsbord med gott om plats för både släkt och vänner. Från fönstret som vetter mot Frösöberget syns Gustavsbergsbacken lysa fint i vintermörkret.

Köket är ljust och har på senare tid försetts med nyare ljusgrå köksluckor med ådring och lättrullande lådor. I köket finns gott om plats för förvaring i flertalet höga väggskåp. Framför det stora fönstret med utsikt över Gustavsbergsbacken ryms ett normalstort matbord och en kökssoffa om så önskas.

Lägenheten har tre sovrum varav det största har utgång till balkongen och det minsta passar utmärkt som arbetsrum. Både badrum och gästtoalett renoverades 2008 och är helkaklade i neutrala grå nyanser. Badrummet har vikbara duschväggar, golvvärme och tvättmaskin.

En ledig parkeringsplats följer med lägenheten och finns att hyra för en köpare.

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Utsikt över Östersund från balkongen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.