Såld

Frösö-Berge 111, Frösön-Berge

Boarea / Biarea / Tomtarea
136 / 40 / 1 539 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2010

Nybyggd enplansvilla på Frösön!

Välkommen till en helt nybyggd villa med trevligt lantligt läge granne med skog och äng endast 10 minuter från Östersund. Villan karaktäriseras av sin öppna planlösning, sitt imponerande fönsterparti som når från golv till tak och sin imponerande takhöjd om 4 meter i vardagsrummet vilka tillsammans skapar ett fantastiskt ljus och härlig rymd i bostaden!

Besökaren stiger rätt in i händelsernas centrum med vardagsrum och matplats direkt i blickfånget. Från den rymliga entrén ser man rakt igenom huset tack vare det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Innertaken är klädda med vitlaserad panel och infällda spotlights står för belysningen i flera av rummen. Vardagsrummets tak har dessutom synliga takbjälkar vilka ger ett rustikt och pampigt intryck. Det rymliga stilrena köket från HTH och Electrolux har gott om plats för ett större matbord och direkt utgång till den stora stensatta terrassen med kvällssol. Villan har en praktisk planlösning med 4 sovrum och två badrum anpassat till den moderna familjen. Båda badrummen är helkaklade i neutrala färger och har smakfull badrumsinredning som passar de allra flesta. Villan har ett integrerat högtalarsystem vilket gör att man kan lyssna på musik i duschen eller ute på terrassen.

På tomten finns ett rymligt garage med fjärrstyrd port och tillhörande förrådsutrymme. Tomten är en lätt sluttande gräsbeklädd trädgårdstomt perfekt för studsmatta och småttingar med spring i benen. Fastigheten gränsar mot skog och ängsmark vilket ger ett mycket privat läge utan insyn. I närheten bor en hare och rådjuren tittar gärna förbi emellanåt. På avstånd syns Sveriges vackraste hus skymta. Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

  • Välkommen till Frösö-Berge 129!
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.