Fröjavägen 11B, Frösön / Lövsta

Accepterat pris
1 350 000 kr
Boarea
84.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 192 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1966

Stor och välplanerad trea med rymlig balkong!

Trivsam och välplanerad lägenhet på bekvämt cykelavstånd till stan. Här bor ni i lugna kvarter endast ett stenkast från kommunikationer och matvarubutik. Rymliga rum med stort ljusinsläpp gör att lägenheten känns extra stor, ljus och luftig.

Hallen välkomnar er in till en med förvaring i flertalet garderober och plats finns för byrå och hatthylla. Direkt till vänster ligger badrummet som är inrett med klinker och kakel samt utrustat med tvättmaskin. Till höger ligger köket med nya luckor från senare år och bänkskivor i trämönstrad laminat. Här finns gott om plats för matbord mot fönstret och med trädtopparna som utsikt. Med trevlig genomgång från både kök och hall ligger det ljusa vardagsrummet som rymmer matsalsbord, soffa och tv-möbel. Ett flertal fönster släpper in ljus och härifrån nås den stora balkongen som rymmer både utemöbler och kanske en mindre odling för den intresserade. Lägenheten har två sovrum, det ena som har plats för dubbelsäng och sängmöbler. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord.

På innergården finns lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats. Brf Källan är en stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi. I huset finns två källarförråd som hör till lägenheten. I en angränsande byggnad finns tvättstuga med torkrum, relax med bastu och dusch samt uthyrningsrum, gym samt busshållplats och i närheten finns café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Hushållsström och bredband ingår i hyran.

Ta chansen och bli ägare till denna trivsamma lägenhet!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering
 • Planritning

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 350 000 kr
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea84.5 m²
 • Lägenhetsnummer306 / 1301
 • Våningsplan3 / 3
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningHALL
  Hallen öppnar upp så redan här har du en blick av den stora lägenheten. Här finns plats för hatthylla för avhängning och ytterligare förvaring av ytterkläder i tre inbyggda garderober. Väggarna är vitmålande och på golvet ligger ett laminatgolv.

  KÖK
  Köket som blivit uppfräschat under senare år har nya köksluckor och bänkskivor. Matbordet vid insynsskyddat fönster mot lugnt område. Här finns goda arbetsytor samt skåp och lådor för praktisk förvaring. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, spis med glashäll, rostfri fläktkåpa och diskmaskin. Från köket har man en trevlig kontakt med sällskapsytorna i vardagsrummet pga den rundgående planlösningen. Väggarna har en vit tapet.

  VARDAGSRUM
  Från köket alternativt hallen når man det stora ljusa vardagsrummet med ekmönstrad laminat, ljus tapet och generösa fönsterpartier som ger rummet mycket ljus. Rummet är stort till ytan och rymmer utan problem både soffgrupp och matgrupp för de större middagsbjudningarna. Här ifrån når man den längsgående balkongen mot lugnt insynsskyddat område. Här kan du bilda din egen oas med växter, liten odling och sittgrupp.

  SOVRUM
  Det större av två sovrum har laminatgolv, tapet i mörkgrå nyans och en fondvägg bakom sänggaveln i svart mönster. Två inbyggda garderober med överskåp och fönster mot lugn innergård.

  SOVRUM
  Det mindre sovrummet har laminatgolv, ljus tapet på väggar, tre inbyggda garderober med överskåp samt fönster mot lugn innergård.

  BADRUM
  Det helkaklade badrummet är stort till ytan och här finns tvättställsskåp, duschkabin, handdukstork, WC-stol och tvättmaskin som underlättar vardagen.

Byggnad

 • Byggår1966
 • TypFlerbostadshus
 • HissNej
 • Våningsplan3 / 3
 • Fönster3-glasfönster
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderGemensam tvättstuga på Fröjavägen 13.
 • TVKabel-tv via Tele2.
 • InternetBredbandsuppkoppling via Tele2.
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital105

Förening

 • NamnBrf Källan
 • Allmän informationFörening: Brf Källan Inom föreningen finns två flerfamiljshus med 51 stycken bostadsrätter och källarutrymmen. Dessa utrymmen består av lägenhetsförråd, matkällare, cykelförråd, garage samt en lokal för uthyrning. Föreningen har relax med bastu och dusch. Övernattningsrum där det finns det 2 bäddsoffor litet pentry med kylskåp och vattenkokare. Föreningen har även ett hobbyrum.
 • MarkägareJa
 • Pantsättningsavgift456 kr
 • Renoveringar2019. Elsanering utförd av Högboms el.
  2018. Lekpark renoveras.
  2009-2010. Föreningen har bytt fönster samt balkongdörrar.
 • Månadsavgift4 192 kr, Inkl värme, VA, TV, bredband och hushållsel.
 • Andel i BRF2.0775 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning.
 • Reparationsfond10 907 kr
 • Indirekt nettoskuldsättningBostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte gått att beräkna eftersom andelstal av årsavgift saknas.
 • Gemensamma utrymmenTill lägenheten hör förråd och matkällare. Inom föreningen finns bra förvaringsmöjligheter med bla stort cykelrum samt barnvagnsförråd i varje ingång. Bastu i källaren! Hobbyrum i ingång 13A, går att låna gratis för medlemmar! Föreningen tillhandahåller övernattningslägenhet till sina medlemmar, 150 kr/natten. Bokas via vicevärden!
 • Parkering Inom föreningen finns: P-plats Pris 157 kr /månad. 12 st. Carport Pris 220 kr /månad. 39 st Garage Pris 439 kr /månad. 9 st Föreningen har 4 st laddstolpar med kostnad beroende på förbrukning.

Ekonomi

 • Månadsavgift4 192 kr, Inkl värme, VA, TV, bredband och hushållsel.
 • Personer i hushåll1

Omgivning

 • Generellt om områdetPå Frösön finns det mesta man behöver och kan tänka sig. Flertalet förskolor och skolor, matbutiker, caféer, restauranger, apotek, hälsocentral, flygplats, slalombackar, längdspår, flertalet träningsleder mm. Till Östersund centrum finns bra bussförbindelser och cykelvägar.

  På Frösön kan du vandra runt i pilgrimernas spår, spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor, besöka kompositören Wilhelm Peterson-Bergers tidigare hem, som numera är ett museum och ett sommarcafé. Du kan även skämma bort dig med träning och en spaupplevelse på Frösö Park Hotel, besöka Frösö Kyrka som har en fantastisk utsikt över Storsjöbygden och fjällvärlden.

Övrigt

 • InformationAccepterat pris
  Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 20-40% av annonskostnaden exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Fröjavägen 11B, Frösön / Lövsta

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.