Kommande

Fritzhemsgatan 61D, Frösön

Utgångspris
1 050 000 kr
Boarea
58 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 932 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1960

Ljus och modern 2:a med solig balkong!

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa med renoverat badrum och solig balkong. Lägenheten ligger bekvämt belägen på markplan och erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett rogivande sovrum och ett praktiskt arbetskök samt modernt badrum med alla de bekvämligheter som önskas.

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med klinkergolv och utrymme för klädavhängning. Hallen förgrenar praktiskt mot både kök, badrum och vardagsrum. Badrummet har helkaklade väggar i en greige nyans och på golvet ligger ett matchande klinkergolv. Köket är praktiskt planerat och här finns plats för mindre klaffbord där frukosten smidigt intas. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både tv-hörna och matbord. Från vardagsrummet kommer ni åt den trivsamma balkongen i västerläge som har trallgolv och platsbyggd hörnsoffa. Sovrummet är rogivande och här ryms plats för dubbelsäng. Lägenheten har genomgående eklaminatgolv och målade väggar.

Här bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening i lugna kvarter med närhet till matvaruaffär, pizzeria, gym, förskola, skola och grönområden. In till Östersunds centrum är det ca 2 km och dit finns smidig kommunikation med buss.

Lägenheten är en kommande försäljning men anmäl ditt intresse redan idag!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lia Björk

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2423365
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 050 000 kr (Utgångspris)
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea58 m²
 • Lägenhetsnummer0042 / 1002
 • TillträdesdatumEnligt överenskommelse
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RUMSBESKRIVNINGHALL
  En välkomnande hall med klinkergolv och vita målade väggar.

  BADRUM
  Badrummet renoverades 2018 med stilrent kakel ock klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, spegelskåp med belysning, dusch med vikbar duschvägg, högskåp, handdukstork (vattenburen), golvvärme (el), handfat med underskåp och tvättmaskin.

  KÖK
  Ett praktiskt arbetskök med plats för klaffbord som frukosten med fördel kan intas vid. Köket har målade väggar och på golvet ligger ett laminatgolv. Köket har vita köksluckor och vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: kombinerad kyl/frys, fläkt och spis med ugn.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet har eklaminatgolv och målade väggar. I vardagsrummets första del finns sex garderober samt väggfast skåp till förvaring. I vardagsrummet ryms plats för både matgrupp och vardagsrumsdel och härifrån finns utgång till balkongen som erbjuder ett soligt västerläge.

  SOVRUM
  Ett rogivande sovrum med eklaminatgolv och målade väggar. Här ryms plats för dubbelsäng om så önskas.

Byggnad

 • Byggår1960
 • TypFlerbostadshus
 • HissNej
 • Fönster3-glasfönster
 • UppvärmningFjärrvärme
 • RenoveringarUnder 2017-2018 har följande renoverats i lägenheten: Nytt helkaklat badrum med tvättmaskin, trädäck på balkongen, köksfläkt, flyttat entrédörr till sovrum samt allmänt nya golv, väggar och tak.
 • TVBasutbud via Tele2 ingår i avgiften.
 • InternetBredband va Tele2 250/50 Mbit/s ingår i avgiften.
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital88

Förening

 • NamnBrf Åkern
 • Allmän informationBostadrättsföreningen Åkern äger fastigheten Åkern 1 med adresserna Fritzhemsgatan 61 A-D med sammanlagt 43 st lägenheter, varav 3 st är uthyrningslägenheter. I föreningen finns gemensam tvättstuga, hobbyrum, vallabod och cykelrum.
 • MarkägareNej
 • Överlåtelseavgift1 190 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avSeller
 • Pantsättningsavgift476 kr
 • Renoveringar1992 Fasadrenovering, fönster och balkonger
  2001 Dagvattenledningar
  2005 Nya lägenhetsdörrar
  2007 Nytt tak och förnyad ventilation
  2009 Relining avloppsstammar
  2012 Målning tvättstuga och soprum
  2014 Målning fönster och balkonger
  2016 Byte motorvärmarstolpar
  2016 Markarbeten parkeringsplatser
  2017-2018 OVK samt åtgärdande av brister
  2019 - Sanering av elanläggningar
  2020: Balkongrenoveringar, byte räcken
  2023: OVK, kanalrensning och åtgärdande av brister
 • Månadsavgift3 932 kr, I avgiften ingår: Värme, vatten, avlopp, kabel-tv och bredband 250/50
 • Andel av årsavgift2.77636 %
 • Andel i BRF2.8656 %
 • Ekonomi, övrigtIngen beslutad avgiftshöjning.
 • Indirekt nettoskuldsättning45 815 kr

Ekonomi

 • Månadsavgift3 932 kr, I avgiften ingår: Värme, vatten, avlopp, kabel-tv och bredband 250/50

Omgivning

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Information angående hantering av personuppgifter
  På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Fritzhemsgatan 61D, Frösön

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.