Såld

Fritzhemsgatan 15, Frösön

Slutpris
875 000 kr
Boarea
35 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
2 689 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1943

Charmig 1:a med sovalkov och riktigt kök

Centralt på Frösön, med gång- och cykelavstånd till stadskärnan, ligger denna mysiga lägenhet. Lägenheten har ett charmigt, äldre trägolv framtaget och den generösa takhöjden bidrar till en härlig rymd och ljus. Väggarna är delvis klädda i träpanel och målad väv i en neutral, behaglig färg och i taket sitter det takbjälkar som bidrar till den rustika, hemtrevliga atmosfären i lägenheten.

Ni välkomnas in i hallen som har bra utrymmen för ytterkläderna i inbyggda garderober och överskåp. I anslutning till hallen ligger badrummet som har kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Allrummet har plats för soffan och tv-möbel, sängen får plats i sovalkoven som skärmar av rummet. Från allrummet nås balkongen i soligt läge.

Köket har stommar och luckor i vitt och plats för matbord vid fönstret.

Brf Nybyggaren är en mindre bostadsrättsförening med välskött ekonomi. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och två källarförråd som hör till lägenheten. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Välkommen på visning!

Visa hela beskrivningen Bilder
  • Fastighetskarta
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.