Såld

Frimans väg 81, Frösön – Valla Norra

Slutpris
850 000 kr
Boarea
116.5 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
5 754 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1981-82

Bostadsrättslägenhet i två plan - 4:a i omtyckta Vallaskogen!

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med renoverat badrum, balkong och två egna uteplatser! Här bor man mycket bekvämt i barnvänligt område med goda kommunikationer in till centrum. Lägenheten är fördelat på två plan och har ett stort och trivsamt kök med rostfri fläktkåpa och vackra luckor i björk från Jämtlandskök. Badrummet renoverades 2004 och är smakfullt inrett med moderna färgval och stilrena badrumsmöbler i björk. Här njuter man av massagebadkar och härlig golvvärme! Från vardagsrummet med parkettgolv nås den stora balkongen som bjuder på sjöutsikt och många soltimmar per dag. Uteplatsen mot Storsjön har en stensatt altan och gräsmatta. Här finns en liten rabatt och svartvinbärsbuskar. Grönskan ger ett privat och insynsskyddat läge. Vill man njuta av kvällssolen flyttar man med fördel över till den mindre uteplatsen vid bostadens entré. Här finns en mindre gräsmatta med eget rönnbärsträd.

I lägenheten finns flera praktiska förråd vilka erbjuder gott om förvaringsutrymmen. På nedre plan finns ett badrum och två sovrum varav det större har ett snyggt parkettgolv i björk.

Vallaskogen är ett mycket barnvänligt område med närhet till naturen och välskötta lekplatser. Härifrån kan barnen själva gå till skolan utan att passera någon trafikerad väg. Ett stenkast bort ligger Storsjöns där man gärna badar på den allmänna stranden varma sommardagar. 4H gården ligger i närheten och har djur som barnen kan hälsa på. Det finns två förskolor i närheten och Vallaskolan har klasser från F-9. Till Valla centrum är det gångavstånd och där finns en välsorterad matvarubutik. Flera stadsbussar passerar Valla och den närmaste busshållplatsen ligger alldeles i närheten.

Vill man förändra något i bostaden kan renoveringsfonden på dryga 21 000 kr vara till god hjälp!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Frimans väg!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.