Budgivning pågår

Freskvägen 11, Söder

Accepterat pris
1 450 000 kr
Boarea
62 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 135 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1962-1964
Högsta bud
1 350 000 kr
Visa alla
 • Budgivare 1 fre 3 maj, 10:14
  1 350 000 kr
Visning, Vänligen anmäl er till visningen!
tis 28 maj, 11:30-12:00
Anmälan
 • Vänligen anmäl er till visningen!
  tis 28 maj, 11:30-12:00
  Anmälan

Stilsäker tvåa med inglasad balkong!

I denna lägenhet är varje detalj noga utvald för att skapa en atmosfär av stil och komfort. Här erbjuds ett kök utöver det vanliga, där varje moment från design till materialval har genomförts med omsorg och kvalitet i åtanke. Det speciella köket är hjärtat av denna bostad och bjuder in till sociala sammankomster. Med modern utrustning, stillfulla bänkskivor, stänkskydd av corten och generöst med förvaringsutrymme är detta kök en dröm för hemmakocken. Fina och genomtänkta detaljer pryder lägenheten och skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär.

Den inglasade balkongen är en extra bonus som ger möjlighet till utomhusnjutning året runt. Oavsett om det är för en lugn morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink, så är detta en plats där du kan njuta av frisk luft året om. Denna lägenhet är en dröm för den som söker det bästa av både stil och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli ägare till denna lägenhet!

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 450 000 kr
 • Rum2 R.O.K.
 • Boarea62 m²
 • Lägenhetsnummer92
 • Våningsplan3 / 3
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningHALL
  Välkommen in! Redan i hallen slås man av ett modern hem där känslan av fina materialval ger sig tillkänna. Här har man snyggt och praktiskt löst klädavhängningen bakom en skjutdörr till en rymlig intilliggande klädkammare. All inredning är platsbyggd i björkplywood, hyllor, fack och stänger, en dröm för den organiserade. På golvet ligger både i hall och klädkammare ett högblankt grått klinkergolv. Längre in i hallen ligger ett kvalitetsgolv av laminat som senare ligger enhetligt i lägenhetens alla rum.

  KÖK
  Kök som kombinerar modern stil med rustik charm. De massiva träbänksskivorna är inte bara vackra utan har också en slitstark och funktionell yta för matlagning och matchar snyggt den grå köksinredningen från IKEA. Stänkskyddet av cortenstål är en unik detalj som ger köket en modern och industriell touch. Detta kök är en sann dröm för den som älskar att laga mat och njuta av sin tid i köket. Maskinellt är köket utrustat med vitvaror från Siemens som induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Fläkten är från Thermex.

  VARDAGSRUM
  I öppen planlösning till köket ligger vardagsrummet som är en förlängning av lägenhetens färgsättning och stil. Här finns förutom matgruppen även plats för soffor, fåtöljer och andra möbler för skapa den perfekta miljön för både avkoppling och socialt umgänge. Från vardagsrummet finns utgång till en inglasad balkong som till ytan blir ett extra rum, det här rummet förlänger sommarens utefrukostar eller middagar långt in på hösten.

  SOVRUM
  Från hallen nås sovrummet. Här finns gott om plats för en stor säng och sängmöbler. Här finnsäven en inbyggd garderob för klädförvaring. Färgen här inne är av en mörkare grå ton som ger en sval och lugnande känsla åt rummet. Trots den mörkare kulören så är rummet ljust tack vare det stora fönstrets ljusinsläpp.

  BADRUM
  Halvkaklat badrum som berikats med ny färg och inredning som tvättställskommod, spegel och nytt duschset samt glasvägg till duschen. Badrummets färger går i vitt och grönt med detaljer i trä och svart.

Byggnad

 • Byggår1962-1964
 • TypFlerbostadshus
 • HissNej
 • Våningsplan3 / 3
 • Fönster3-glasfönster
 • Övriga byggnaderFöreningen erbjuder tvättstuga, övernattningsrum, samlingslokal, cykelförråd, barnvagnsrum samt snickarbod och bastu.
 • RenoveringarLägenheten totalrenoverades vid 2019-2020 med följande:
  - Alla väggar har fått nya ytskikt
  - Vägg mellan kök och vardagsrum har rivits
  - Nytt kök har installerats
  - Nya vitvaror
  - Nytt klinker i hall
  - Nytt klickgolv i övriga bostaden
  - Badrum, nya ytskikt plus möbler, toalett och blandare
  - Nytt elskåp med automatsäkringar
  - Jord framdragen, nya dragningar till kök
  - Montering av jordat uttag på balkong
  - Vägg mellan hall och sovrum rivit och flyttats

  Föreningen installerade nya lås på dörrarna till lägenheterna och kodlås till portar med elektronisk låsbricka.
 • TVTV genom Tele2
 • InternetBredband via Telenor

Förening

 • NamnHSB:s Brf Lommen
 • Allmän informationFöreningen äger fastigheterna Lommen 16, 19 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. På dessa fastigheter finns totalt 8 hus med 175 lägenheter (bostadsrätt), samt 43 lokaler (mindre förråd). Dessa finns på adresserna Rådhusgatan 120, 122, och 124, Odensviksvägen 6A, 6B, 8 A-F, Fresksvägen 7-13.

  Inom föreningen finns cykelförråd, gemensamhetslokal, hobbyrum/snickarrum samt övernattningsrum och bastu med relaxavdelning som man kan hyra för en billig penning. I källaren på Rådhusgatan 120-124 finns 3 stycken välutrustade och välskötta tvättstugor. Två av tvättstugorna har 2 st tvättmaskiner vardera och den tredje har en grovtvättmaskin. Här finns även torkrum. På Odensviksvägen 6B finns ytterliggare 2 välutrustade tvättstugor.
 • MarkägareNej
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift betalas avBuyer
 • Pantsättningsavgift572 kr
 • Renoveringar


  Gjorda renoveringar:
  2023: Byte av takpapp, hängrännor mm.
  2022: Byta utebelysning. Tak på garagen. Målning diverse utrymmen. Byte av fläkt i torkrum. OVK. Filmning stammar. Installation kodlås.
  2021: Renovering av bastu, renovering av Pranoms frisersalong i samband med vattenskada. Påbörjat byte av utebelysning.
  2019: Nyckelsystemsbyte
  2018: Lekparkerna kompletteras med ny lekutrustning.
  2017: Målning i källarlokaler.
  2016: Avtal om gemensamhetsel
  2015: Balkongerna byggdes ut samt glasades in.
  2011: Installerat drop-stop och brandvarnare i alla lägenheter. Inköp av torkskåp till tvättstugan på Odensviksvägen 6B. Byte av fläktmotor på Odensviksvägen 12B. Ommålning av källarkorridorer och cykelrum på Fresksvägen och Rådhusgatan.
  2010: Inköp av nytt torkskåp till tvättstugan på Odensviksvägen 8 B, inköp av ny 12 kilos tvättmaskin till tvättstuga 1 på Rådhusgatan, utbyte av gamla köksavlopp i gjutjärn. Garantibesiktningar har gjorts för tidigare entreprenadarbeten på fasadrenoveringar, asfaltering och cykelgarage.

  Föreningen har investerat stora pengar på fasadrenoveringar, samt nya effektiva ventilationssystem. Dessutom har föreningen under senare år byggt nya carportar och garage. I början av 90- talet byttes de horisontella stammarna och under de senaste åren har man även bytt vissa stammar i köken. Fönster byttes i början av 90-talet.
 • Månadsavgift4 135 kr, Inkl vatten, värme, TV och bredband
 • Andel av årsavgift0.5646 %
 • Ekonomi, övrigtDen 2023-01-01 höjdes avgifterna med 11%, därefter ingår bredbandet i månadsavgiften.
 • Indirekt nettoskuldsättning80 921 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift4 135 kr, Inkl vatten, värme, TV och bredband
 • Elektricitet100 kr/månad
 • Försäkring83 kr/månad
 • Personer i hushåll2
 • KommentarGemensamthetsel.
 • Driftkostnad183 kr/månad

Omgivning

 • Generellt om områdetHär bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger och nära till matvarubutiker. Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde.

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Freskvägen 11, Söder

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.