Såld

Förlandsgränd 4 A, Centralt

Slutpris
700 000 kr
Boarea
53 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 800 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1942 & 1944

2:a Centralt- Balkong med vacker utsikt över Storsjön!

Med gångavstånd till caféer, bageri, gym, butiker och parkområden hittar ni denna trevliga tvåa med storslagen utsikt över Storsjön, Frösön och fjällen.

Det här är en välplanerad gavellägenhet som har fönster i tre olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och trivsam. Den generösa takhöjden skapar en härlig rymd och vackra trägolv finns i både sovrum, kök och matplats. När ni kliver in i hallen möts ni av ljusa färgval och en vacker hatthylla i ek som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Från hallen nås det smakfulla badrummet som är utrustat med handduksvärmare, tvättmaskin och komfortabel golvvärme. Det rogivande sovrummet bjuder på en vacker fondtapet, två infällda garderober och plats för dubbelsäng.

Köket renoverades 2006 och har vitmålade väggar, vitt kakel och ett stort fönster som ger gott om ljusinsläpp. Med bra arbetsytor, rosfria vitvaror och integrerad diskmaskin har man ett snyggt och stilrent kök. Lägenhetens matplats har sandfärgade tapeter och från matbordet som har plats för flera har ni vacker utsikt mot Gustavsbergsbacken. Bredvid ligger vardagsrummet som tack vare gavelfönstret blir ett extra ljust och härligt rum. Här sitter man gärna och läser en bra bok eller spenderar vilsamma stunder i soffan. Härifrån nås balkongen med trätrall, vindskydd, markis och makalös utsikt.

Bostadsrättsföreningen Iden har en stabil ekonomi och större renoveringar har utförts de senaste åren. Här finns samlingslokal, utemöbler och grönytor där man gärna samlas för att grilla och umgås under ljumma sommarkvällar.

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering

Bilder

  • Kök med rostfria vitvaror

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.