Såld

Författarvägen 13,

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
87 / 85 / 1 797 m²
Rum
4 R.O.K.
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1950

Välrenoverat hus med gott om biutrymmen!

Trevligt renoverat hus med stor lummig trädgård och gott om biutrymmen. Tomten gränsar mot skogen och två infarter finns till fastigheten.

Boningshuset är renoverat och har bland annat fått nytt kök, nya ytskikt, renoverat badrum, renoverad tvättstuga, renoverat allrum, altan med inglasning och garage. Det renoverade köket går i vitt och har gott om förvaring i skåp och lådor. Från matplatsen nås altanen genom dubbeldörrar i glas och gott om plats finns för grill och utemöbler. Både från altanen och vardagsrummet nås den inglasade altanen med plats för bord och stolar och här sitter infällda spotlights i taket. Badrummet är helkaklat och har vägghängd toalett. Entréplanet rymmer även två sovrum. En trappa ner finns en renoverat allrum, tvättstuga med badkar, pannrum, förråd och garage. I anslutning till huset finns ytterligare ett garage samt carport.

Trädgården är välskött och har både träd, buskar och planteringar. Stora gräsytor finns och plats finns för studsmatta eller fotbollsmål om så önskas. Här finns även ett växthus för den odlingsintresserade.

Förskola finns i byn och skola F1-5 och barnomsorg i föräldrakooperativet Trollmax finns i Ångsta. I Brunflo finns det mesta inom samhällsservice såsom barnomsorg, skola 1-9, badhus, ishall, gym, elljusspår, apotek, hälsocentral, folktandvård, affärer, kiosk, restauranger m.m. Till Östersund är det ca 3 mil.

Visa hela beskrivningen Bilder

Marcus Ahlqvist

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-740 65 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Entréplan
  • Nedre plan
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.