Förhandsgranskning

Fjällgatan 26, Hornsberg

accepterat pris
1 375 000 kr
Boarea
74 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
2 930 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1961

Stilrent renoverad 3:a med låg avgift där garage ingår!

Välkommen till denna stilrena och modernt renoverade lägenhet på bekvämt gång- och cykelavstånd in till stan! Hela bostaden har renoverats med enhetliga golv och ljusa ytskikt. Ny el är dragen i hela lägenheten och samtliga innerdörrar är utbytta. Taket har sänkts i hall, badrum och kök och infällda spotlights är där monterade i taket med vitmålad träpanel.

Hallen välkomnar med träpanel med spotlights i tak plats finns för hatt- och skohylla både till höger och vänster om entrén.

Det renoverade badrummet har utökats i storlek och går helt i stil med lägenheten i övrigt med sin färgsättning i svart och vitt. Här värmer golvvärmen skönt och handdukar torkas smidigt på den installerade vattenburna handdukstorken. Gott om praktisk förvaring med flera badrumsskåp.

Det smakfulla köket går helt i vitt och har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Matplatsen som rymmer ett stort matbord är placerad intill fönstret. Genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum och där placera en bardisk knyts sällskapsdelarna ihop på ett naturligt och inbjudande sätt.

Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för soffmöbel. Med en extra avgränsande vägg har man här lyckats skapa ytterligare ett rum i rummet perfekt att placera ett skrivbord vid och nyttja som kontor. Två stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp och härifrån nås lägenhetens nybyggda balkong under tak.

Lägenheten har två praktiska sovrum som båda vetter mot den lugna innergården och erbjuder en härlig vy över Storsjön, det ena sovrummet erbjuder en rymlig skjutdörrsgarderob med gott om förvaringsutrymme.

Brf Timmermannen byggde 2008 nya garage och här finns garage till varje lägenhet som ingår i avgiften. Timmermannen är välskött och har även nyligen bytt fönster och byggt nya större balkonger. I huset finns både tvättstuga, cykelförråd och två källarförråd som hör till lägenheten. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Ta chansen och bli ägare till denna trivsamma och helrenoverade lägenhet där garage ingår!

Visa hela beskrivningen Fakta Karta

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 375 000 kr (accepterat pris)
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea74 m²
 • Lägenhetsnummer6
 • Våningsplan2 / 2
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RumsbeskrivningHALL
  Här välkomnas ni in i en hall med utrymme för klädavhängning. Hallen har ett mörkt laminatgolv, vitmålade väggar samt träpanel med inbyggda spotlights i tak.

  BADRUM
  Rakt fram från hallen nås badrummet som renoverades 2009 med svart klinkergolv som är utrustat med elektrisk golvvärme och i taket sitter dimbara spotlights. Väggarna är beklädda med vi huvudsak vitt kakel, med tillägga av pelare med svart kakel och en fondvägg med svart mosaik.Ett fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med duschhörn, wc, handfatskommod med spegel ovan, två extra badrumsskåp samt vattenburen handdukstork.

  KÖK
  De moderna högblanka luckorna i svart kompletteras med det vita kaklet. Maskinellt är köket utrustat med spis med glashäll med svart fläktkåpa ovan, kombinerad kyl/frys i rostfritt samt inbyggd diskmaskin. Här har planlösningen öppnats upp mot vardagsrum och en bardisk har byggts mellan kök och vardagsrum. Matplats vid fönstret.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet har enhetligt mörkt laminatgolv som i resten av lägenheten och vitmålade väggar. Här har ett extra rum skapats i rummet genom att en extra vägg har byggts där ett skrivbord skapar en kontorsplats. Denna vägg passar även perfekt för att placera TV:n på.

  SOVRUM
  Det första sovrummet in till höger från hallen har mörkt laminatgol och vitmålad träpanel på två av väggarna och de övriga väggarna vitmålade. Här finns en rymlig praktisk skjutdörrsgarderob placerad.

  SOVRUM
  Längst in från hallen nås lägenhetens andra sovrum. Rummet har mörkt laminatgolv och vitmålade väggar tillsammans med en ljust grön fondvägg.

Byggnad

 • Byggår1961
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 2
 • Fönster3-glasfönster isoler
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Övriga byggnaderTill lägenheten medföljer ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren. Föreningen har även ett gemensamt cykelförråd.
 • TVComhem, basutbudet ingår i avgiften
 • InternetFiber indraget via Comhem. Ingår ej i avgiften.
 • Energiförbrukning191

Förening

 • NamnBRF Timmermannen
 • Allmän informationBostadsrättsföreningen Timmermannen är belägen i slutet av Fjällgatan på Frösön och består av totalt 12st lägenheter i två hus. .
 • Renoveringar2016 byggdes nya större balkonger.

  Under senare år har avloppsstammarna relinats, fönster bytts, lägenhetsdörrar och entréportar bytts ut samt tvättstugan renoverats.

  2008 byggdes garage på innergården
 • Månadsavgift2 930 kr
 • Ekonomi, övrigtDet finns inga beslutade avgiftsförändringar.

  Månadsavgiften höjdes med 10% i samband med att nya balkonger byggdes

Ekonomi

 • Månadsavgift2 930 kr

Omgivning

Övrigt

 • InformationAccepterat pris
  Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

  Budgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-840 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Fjällgatan 26, Hornsberg

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.