Kommande

Fjällgatan 16A, Frösön – Hornsberg

Accepterat pris
1 390 000 kr
Boarea
75 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
2 867 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Stor 3:a med låg avgift!

Med ett trevligt läge hittar ni denna välplanerade trerummare i fridfulla Hornsberg. Här bor ni i en förening med mycket bra ekonomi i lugna kvarter med närhet till det mesta. Lägenheten erbjuder två sovrum, badrum, kök, och stort vardagsrum med utgång till balkong. När ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en rymlig hall som förgrenar mot de flesta av lägenhetens rum. Från hallen nås badrummet är halvkaklat och är utrustat med tvättmaskin som underlättar vardagen. I lägenheten finns två väl tilltagna sovrum, ett lättarbetat kök med gott om plats på bänkskivor för den matlagningsintresserade. Vardagsrummet har ett stort ljusinsläpp och här finns utgång till balkongen som vetter mot Storsjön. I vardagsrummet ligger parkettgolv i original och här finns plats för både soffa, tv-möbel och bokhyllor om så önskas. Lägenheten är välhållen men har äldre ytskikt. Det finns goda förutsättningar och alla möjligheter för en köpare att göra det här till en riktigt trivsam bostad.

På den trevliga innergården finns gräsytor, grill och sommartid även trädgårdsmöbler. Föreningen Bagaren är en mindre bostadsrättsförening med god ekonomi. Via ett härligt promenadstråk kan du ta dig ut med vattnet hela vägen till Frösöstrand. Vill ni istället njuta av en milsvid vy eller fjällutsikt kan ni ta er rakt upp på Frösöberget eller runt det om ni önskar ta en lite längre promenad. Här bor man med naturen inpå knuten men samtidigt med bekvämligheter som restaurang, café och förskolor inom några hundra meters avstånd. På tio minuter kan du även promenera in till Östersunds centrum och ta del av allt som det har att erbjuda.

Visa hela beskrivningen Bilder Fakta Karta

Lisa Hasselskog

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
072-2016555
E-post
Intresseanmälan Kostnadsfri värdering

Fakta

Fakta

 • ObjekttypBostadsrätt
 • Utgångspris1 390 000 kr
 • Rum3 R.O.K.
 • Boarea75 m²
 • Våningsplan2 / 3
 • Areauppgift enligtAreauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

 • RUMSBESKRIVNINGHALL
  En välkomnande hall med plats för hatthylla, för övrig förvaring finns här flertalet inbyggda garderober som ger förvaring åt ytterkläder, linnen och städskåp. Hallen förgrenar mot de flesta av lägenhetens rum. Här ligger ett trämönstrat laminatgolv och väggarna kläs av ljus tapet.

  KÖK
  Ett praktiskt arbetskök med vita spegelluckor - vissa med vitrinluckor, bänkskivor i grå laminat med nedfälld diskho. Köket har gott om arbetsyta och stor förvaring i skåp och lådor. Ovan arbetsbänkarna sitter stänkskydd av blå mosaik. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med glashäll, vit fläktkåpa och diskmaskin.
  På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna bär vit bröstpanel med en ljus mönstrad tapet ovanför. Ljus matplats vid fönstret som vetter mot Frösöberget.

  VARDAGSRUM
  Genom vackra dubbeldörrar av glas nås vardagsrummet, ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger maximalt ljusinsläpp. Här ligger ekparketten i original och väggarna har en ljus tapet. Från vardagsrummet kommer ni åt balkongen. I rummet ges god plats åt soffmöbler, tv-möbel och bokhyllor.

  SOVRUM 1
  Från hallen, men även från köket nås det första sovrummet. Här ligger samma laminatgolv som i hallen och på väggarna sitter en ljus tapet. Rummet är stort till ytan och rymmer dubbelsäng och sängmöbler.

  SOVRUM 2
  Från vardagsrummet nås lägenhetens andra sovrum. Här har man maxat förvaring med en hel vägg av inbyggda garderober med överskåp. I rummet ryms dubbelsäng och sängmöbler. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna kläs av rosa tapet.

  BADRUM
  Badrummet som ligger precis innanför entrén har halvkaklade väggar i vitt, ovan en våtrumstapet och på golvet ligger en grön plastmatta. Badrummet är utrustat med WC, badrumsskåp för förvaring, toppmatad tvättmaskin och duschkabin.

Byggnad

 • TypFlerfamiljshus
 • HissNej
 • Våningsplan2 / 3
 • EnergiklassD
 • Energiprestanda, primärenergital87

Förening

 • NamnBrf Bagaren
 • Allmän informationBostadsrättsföreningen Bagaren består av Hornsgatan 17 A+B och Fjällgatan 16 A+B.
 • MarkägareJa
 • RenoveringarPlanerade: Renovering av balkongerna
  2019 Insynsskyddad uteplats, lekstuga och sandlåda på innegården
  2015-2016 övernattningsrum på Fjällgatan
  2012 Spolning av avloppsstammar
  2011 Filmning av avloppsstammar
  2011 Byte av garageportar
  2009 Ventilationsaggregat utbytta
  2005 Balkongmålning
  2005 Plats för sopkärl
  2005 Takomläggning
  2004 Byte tamburdörrar
  2003 Nya motorvärmaruttag
  2001 Nya fönster
  2000 Bredbandsanslutning
  2000 Nytt låssystem
  1998 Husgrundsisolering
  1993 Tilläggsisolerade väggar och vindsbjälklag plus stenskivor på fasad
 • Månadsavgift2 867 kr, Inkl värme och vatten
 • Andel i BRF3.9957 %
 • Ekonomi, övrigtFöreningen har god ekonomi.
  Inga planerade avgiftsförändringar.
 • Indirekt nettoskuldsättning7 834 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ekonomi

 • Månadsavgift2 867 kr, Inkl värme och vatten

Omgivning

 • Generellt om områdetPå Frösön finns det mesta man behöver och kan tänka sig. Flertalet förskolor och skolor, matbutiker, caféer, restauranger, apotek, hälsocentral, flygplats, slalombackar, längdspår, flertalet träningsleder mm. Till Östersund centrum finns bra bussförbindelser och cykelvägar.
  På Frösön kan du vandra runt i pilgrimernas spår, spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor, besöka kompositören Wilhelm Peterson-Bergers tidigare hem, som numera är ett museum och ett sommarcafé. Du kan även skämma bort dig med träning och en spaupplevelse på Frösö Park Hotel, besöka Frösö Kyrka som har en fantastisk utsikt över Storsjöbygden och fjällvärlden.

Övrigt

 • InformationBudgivning
  Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Boendekostnadskalkyl
  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Sidotjänster
  Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% av annonskostnaden kr för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

  Annonsering av slutpris på Internet
  Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

  Undersökningsplikt
  Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

  Hantering av personuppgifter
  Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Karta

Intresseanmälan

Fjällgatan 16A, Frösön – Hornsberg

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.