Såld

Fjäl 240, Fjäl

Slutpris
550 000 kr
Boarea / Tomtarea
51 / 1 495 m²
Rum
3 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1965

Fritidshus med trevligt läge i populär by!

Tillbyggt trivsamt fritidshus på stor tomt i populära Fjäl. Här kan ni koppla av i härlig miljö och bara njuta av närheten till naturen och Indalsälven som erbjuder bad, fiske samt säkerligen en och annan båttur. Huset skulle med några kloka förbättringar kunna bli ett trevligt permanentboende med låga boendekostnader.

Bostadshuset har vardagsrum/ storstuga med många härliga detaljer och öppen spis som bidrar med mycket charm. Kök med bra förvaring i skåp och bra utrymme för matlagning. Mellan kök och vardagsrum finns en vedspis som sprider en härlig värme. Stort sovrum med planktimmervägg. I huset finns även ett sovrum med våningssäng och garderobsvägg. Badrum som har våtrumsmatta och är utrustat med duschhörna. På fastigheten finns även en större förrådsbyggnad och garage. Avlopp till egen brunn och indraget vatten.

Här kan ni koppla av och umgås med närhet till naturen. Till Lit med bra service har ni bara 10 minuters bilfärd. Till Östersund så tar ni er med både bil och buss. Östersund ligger ungefär 2,5 mil från Fjäl.

Visa hela beskrivningen Bilder

Björn Löfgren

Reg. fastighetsmäklare
Telefon
073-843 25 55
E-post
Kostnadsfri värdering
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.