Såld

Fillsta 307, Fillsta

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea / Tomtarea
144 / 2 996 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2001

Villa i Fillsta - Med härligt lantligt läge och storslagen sjöutsikt!

Den vackra röda villan ser ni på långt håll, den ligger med högt och fritt läge på en av Fillstas absolut bästa tomter. Utsikten härifrån över Storsjön, Frösön och fjällvärlden är storslagen! Här bor ni på landet bland hagar med betande djur endast några minuter med bil från centrum. För de morgonpigga är cykelturen över Vallsundsbron dagens bästa stund.

Villan är ursprungligen uppförd 1989. 2001 flyttades den till Fillsta där den fick ny grund. Den är synnerligen väldisponerad med genomgående ljusa ytskikt och praktisk planlösning som passar de flesta barnfamiljer. Det generösa ljusinsläppet från fönster i alla väderstreck förstärker välbehaget ytterligare och utsikten över sjön och det öppna landskapet är storslagen! På entréplanet hittar ni vardagsrummet med parkettgolv och fönster i tre väderstreck. När mörkret faller på ger skenet från en brasa i eldstaden både värme och mysfaktor. Det stora ljusa köket har trivsam lantlig atmosfär med stilrena randiga tapeter och vitmålad panel. Fönstret ovanför diskbänken tecknar sig som en tavla med den blå sjön i bakgrunden. Kring matbordet finns gott om plats för både släkt och vänner. Med direkt utgång från köket nås det rymliga inglasade uterummet med vitlaserad takpanel och infällda spotlights. De stora glaspartierna i uterummet skapar en modern och stilren känsla och utsikten över Storsjön och den jämtländska solnedgången är storslagen. Från uterummet nås även en av husets balkonger med liten trappa ner till trädgården. På entréplanet finner ni även badrum med badkar och tvättstuga med praktisk utgång direkt till tvättvindan.

En trappa upp i huset finns familjens sovdel bestående av fyra generöst tilltagna sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch och en klädkammare. En större möblerbar hall har utgång till balkongen som vetter mot husets entré.

I dubbelgaraget med tillhörande förrådsdel finns gott om plats för både bilar och verktyg och på den asfalterade uppfarten finns gott om plats för gästande bilar. På den stora gräsbeklädda tomten finns ytterligare en fristående förrådsbyggnad samt en näpen liten lekstuga. Välkommen!

Visa hela beskrivningen Bilder

Bilder

  • Välkommen till Fillsta!

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.